Milyen telefon való egy 15 éves fiúnak?
Figyelt kérdés
Fiamnak szeretnék telefont venni.Nem az ár számít, csak kíváncsi vagyok, hogy ilyen korú gyerekeknek milyen telefon való.Nem vagyok képben a témában, csak felmérni szeretném, hogy mi a helyzet.
(Nem karácsonyra kell, nem sürgős.Majd szülinapjára.)
2012. dec. 19. 16:54
3/8 anonim válasza:
Érdemes egy középkategóriásat nézni neki.
Gondolok itt pl. a Sony Xperia P-re, ami jó választás lehet neki, de erről érdemesebb az Ő véleményét kikérdezni, ő jobban tudja, hogy mik az egyéni preferenciái.
Mondj neki egy árat, hogy meddig nézelődhet max, és ki fogja választani a számára legmegfelelőbbet x összegig.
4/8 anonim válasza:
De ugyanígy szintén jó lehet a ZTE Blade 3, vagy akár a ZTE Grand X IN is, vagy az előttem javasolt Alcatel OT-995 is, bár ha annak a hardveréből indulok ki, akkor ennyi erővel ott a Sony Ericsson Xperia Arc S, bár az már egy kifutott termék, újan már nem hiszem, hozzá lehetne jutni, de még mindig jó telefon.
5/8 A kérdező kommentje:
És ezek nem túl drágák neki? Szerencsére nem okoz problémát, csak nem akarom, hogy "elkényeztetett hülyegyereknek" nézzék.
2012. dec. 19. 17:48
6/8 anonim válasza:
Ezek 50-70 között mozognak.Nagyon sok fiatal rohangál ilyenekkel, és elég felkapottak is, úgyhogy nem fog kilógni vele a sorból.
7/8 mate0117 válasza:
nagyon sok(túl sok) ~15 éves gyerek járkál ~200.000 Ft-os Iphone-okkal szóval a 70-80 ezer forintos telefon szerintem teljesen elfogadható :)
8/8 A kérdező kommentje:
Ok! Köszönöm mindenkinek!
2012. dec. 19. 18:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!