Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefon való egy 15...

Milyen telefon való egy 15 éves fiúnak?

Figyelt kérdés

Fiamnak szeretnék telefont venni.Nem az ár számít, csak kíváncsi vagyok, hogy ilyen korú gyerekeknek milyen telefon való.Nem vagyok képben a témában, csak felmérni szeretném, hogy mi a helyzet.

(Nem karácsonyra kell, nem sürgős.Majd szülinapjára.)

2012. dec. 19. 16:54
 1/8 hfskdfgf válasza:
Alcatel ot 995
2012. dec. 19. 16:57
 2/8 anonim válasza:
Androidos a legjobb választás.
2012. dec. 19. 16:57
 3/8 anonim ***** válasza:

Érdemes egy középkategóriásat nézni neki.

Gondolok itt pl. a Sony Xperia P-re, ami jó választás lehet neki, de erről érdemesebb az Ő véleményét kikérdezni, ő jobban tudja, hogy mik az egyéni preferenciái.

Mondj neki egy árat, hogy meddig nézelődhet max, és ki fogja választani a számára legmegfelelőbbet x összegig.

2012. dec. 19. 16:58
 4/8 anonim ***** válasza:
De ugyanígy szintén jó lehet a ZTE Blade 3, vagy akár a ZTE Grand X IN is, vagy az előttem javasolt Alcatel OT-995 is, bár ha annak a hardveréből indulok ki, akkor ennyi erővel ott a Sony Ericsson Xperia Arc S, bár az már egy kifutott termék, újan már nem hiszem, hozzá lehetne jutni, de még mindig jó telefon.
2012. dec. 19. 17:01
 5/8 A kérdező kommentje:
És ezek nem túl drágák neki? Szerencsére nem okoz problémát, csak nem akarom, hogy "elkényeztetett hülyegyereknek" nézzék.
2012. dec. 19. 17:48
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ezek 50-70 között mozognak.Nagyon sok fiatal rohangál ilyenekkel, és elég felkapottak is, úgyhogy nem fog kilógni vele a sorból.
2012. dec. 19. 18:06
 7/8 mate0117 válasza:
nagyon sok(túl sok) ~15 éves gyerek járkál ~200.000 Ft-os Iphone-okkal szóval a 70-80 ezer forintos telefon szerintem teljesen elfogadható :)
2012. dec. 19. 18:16
 8/8 A kérdező kommentje:
Ok! Köszönöm mindenkinek!
2012. dec. 19. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!