Mi lehet a baja a Sony Ericcson xperia x10 mini pro telómnnak?
Figyelt kérdés
Egyik napról a másikra elromlott valami benne vagy nem is tudom.Ha össze van csukva akkor mükődik az érintőképernyő amint felcsúsztatom ott már akkor nem veszi be akármit is nyomok rajta.Mi lehet a baja????2012. dec. 19. 11:14
1/4 anonim válasza:
Tönkre ment benne a flex kábel ami összeköti a telefonnal a kijelzőt. Ez minden nyithatós,csúsztathatós telefon nyűgje. Ki kell cseréltetni.
2/4 A kérdező kommentje:
Esetleg infó hogy hova kéne vigyem és kb mennyiért cserélik ki???
2012. dec. 19. 11:29
3/4 A kérdező kommentje:
Meg egyébként ha picit tolom fel akkor még beveszi ha már a felénél tovább akkor már nem:(
2012. dec. 19. 11:30
4/4 Beviz Elek válasza:
Vaterán kb 3ezerért láttam az egész csúszkás rendszert, ami úgy gondolom, hogy tartalmazza a szalagot is. Nem tudom, hogy külön megvehető-e... Nem nagy munka, szerintem a munkadíj sem lehet sok...
Esetleg ha olyan helyen veszed, akkor ingyen berakják...
Gari amúgy már nincs? Azthiszem 2 éves garit adnak rá, pesten a cordon electrics (cirma kft) javít amúgy (újpest környéke)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!