Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Sony Xperia Tipo-rol miféle...

Sony Xperia Tipo-rol miféle véleményt tudnátok írni?

Figyelt kérdés
"régen" x10 mini pro-m volt és azzal is nagyon meg voltam elégedve, ez a teló meg most 25k a telenornál és ha hozza azt a színvonalat, mint amit anno az x10 mini hozott akkor perfekt. csak attól tartok h a 830mhz-s proci nem gyenge a 4.0 androidhoz? nem lassú?
2012. dec. 18. 23:07
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Nem lassú, de én akkor inkább ajánlom az új Xperia Mini/mini Pro-t azon is android 4 van és annak már 1 GHz-es a procija.Ha meg voltál elégedve a régi mini-vel akkor az újjal és megleszel.Bár régebbi de jobb mint a Tipo.
2012. dec. 18. 23:18
 2/14 A kérdező kommentje:
kár h most nem árulnak a telenornál :S
2012. dec. 18. 23:23
 3/14 anonim ***** válasza:
A szolgáltatóknál már nem nagyon árulják de használtan elég jó állapotban is lehet kapni.
2012. dec. 18. 23:25
 4/14 A kérdező kommentje:
bocsi válaszoló, +ot adok, de én mindig a hivatalos vásárlásokban bíztam, így a pénz beszél elv alapján sony tipo vagy esetleg (drágább,nem ismerem) zte blade III veszek majd :)
2012. dec. 18. 23:26
 5/14 anonim ***** válasza:
Hardverapró-n többnyire megbízhatóak, ott azért nem árt körülnézni, de persze ha elég neked a Tipo is akkor az se rossz.Ha jobb kell gyűjts még egy kicsit és várj az ünnepekig akkor lesznek kedvezmények és akár vehetsz egy Xperia U-t is.
2012. dec. 18. 23:33
 6/14 anonim válasza:
Én is a Tipon gondolkodtam . De én galaxy giot vettem . Szerintem a Samsung mégis csak Samsung .
2012. dec. 19. 18:43
 7/14 A kérdező kommentje:
az is biztos jó telefon. de a 38ezer még mindig túlzás ott
2012. dec. 19. 18:46
 8/14 anonim ***** válasza:

Utolsó.

Elég rosszul döntöttél, mert a tipo minden téren jobb a gio-nál, és nem tudom miért kell úgy odalenni a samsungért, mert semmivep nem jobb a sony-nál, sőt rosszabb is.

A kérdezőnek: a tipo nagyon jó telefon, ha elégedett voltál az x10-eddel, akkor ezzel nem tudom, hogy mennyire nagyon leszel elégedett, mert a tipo fényévekkel jobb az x10-nél.

2012. dec. 19. 19:22
 9/14 anonim ***** válasza:
A galaxy gio használhatatlan hulladék, nehogy megvedd kérdező, az utolsó elötti vmi fanboy aki nyomatja a samu-t.A Tipo is jó, viszont ha kapsz jó állapotban lévő Xperia mini-t vagy Live with Walkman-t akkor az jobban megéri.
2012. dec. 19. 23:21
 10/14 anonim válasza:
Jóóóó nem kell leharapni a fejem . Izlések és pofonok nekem a Gio bejön és tökéletes ! Ám énsem voltam samsung fan és attól hogy olyan a telefonom nem is vagyok az !
2012. dec. 26. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!