Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Segítség, ugye nem fog kiszáml...

Segítség, ugye nem fog kiszámlázni így egy csomó mindent? :S

Figyelt kérdés
Szóval most kaptam új mobilt (samsung galaxy y) és először ugye bekapcsoltam a wifit, utána volt ott egy hálózat, aminél nem volt ott a kis lakat, ezért arra rákattintottam és utána bementem az internet menübe és youtube-on néztem pár videót...Szóval elvileg ha előtte kapcsolom be a wifit, mielőtt felmegyek a netre, nem fog kiszámlázni nem tom hány Ft-ot, hanem ez most ingyenes volt. Ugye akkor most biztos ingyen neteztem?
2012. dec. 18. 22:31
 1/9 anonim ***** válasza:
Ha wifin keresztül neteztél akkor ingyen volt, csak azért célszerű figyelni arra hogy belépésnél ne a szolgáltatód netjére csatlakozz hanem a wifire. Bár ezt a telefont így nem ismerem hogy milyen de sejtésem szerint itt is kilehet választani böngészés előtt hogy milyen hálózati kapcsolatba szeretnél felmenni a netre.
2012. dec. 18. 22:48
 2/9 anonim ***** válasza:

Ha van elérhető wifi, akkor elsődlegesen minden droidos teló elsődlegesen azt használja, még akkor is, ha van mellette mobilnet csomag aktiválva.

Kérdező: ha nincs mobilneted előfizetve, és wifire sem csatlakoztál volna fel, akkor még a netet sem tudtad volna használni, így értelemszerűen célszerű előbb a wifi-t bekapcsolni.Az, hogy egy nyílt hálózatra felcsatlakoztál, pl. MC Donald's hálózata, vagy Westend, vagy akármelyik pláza, kávéző free wifi pontjánál, az neked semmilyen plusz költségbe nem fog kerülni, nem kell aggódni.

2012. dec. 18. 22:54
 3/9 anonim ***** válasza:
-elsődlegesen.Sorry a szóismétlésért.
2012. dec. 18. 22:54
 4/9 anonim ***** válasza:
41%
Youtube helyett a kézikönyv olvasgatása hasznosabb lett volna.
2012. dec. 18. 23:09
 5/9 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat :-)
2012. dec. 18. 23:39
 6/9 anonim ***** válasza:
Barátommal úgy jártunk még anno az X10-esével, hogy felkapcsolódott wifire, aztán jött az sms, hogy nem tudom mennyi adatforgalma volt 6-9 mega, aztán fizetett 10ezres számlát... szóval nem minden telefonnál biztos, hogy csak arról veszi, mert nekünk le kellett volna tiltani a mobilnetet, mert wifi mellett is automatikusan arról vette, ha engedélyezve volt. Ma már nekem az U pl megkérdezte, hogy mit használhat bekapcsolásnál, kipipáltam hogy csak wifit, így nincs gond vele
2012. dec. 19. 10:10
 7/9 anonim ***** válasza:
#6: biztosan nem kapcsolódott le időközben a netről?
2012. dec. 19. 10:16
 8/9 anonim ***** válasza:
a-a, végig ott volt a wifi, mégis a mobilnet volt az elsődleges..:S miután azt kikapcsoltuk (miután jött az sms), automatikusan vette a wifiről tovább, tehát az nem kapcsolt ki
2012. dec. 19. 10:31
 9/9 anonim ***** válasza:
Az Eclair (Froyo?) gyönyörei.GB óta nincs ilyen problèma...
2012. dec. 19. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!