Segítség, ugye nem fog kiszámlázni így egy csomó mindent? :S
Figyelt kérdés
Szóval most kaptam új mobilt (samsung galaxy y) és először ugye bekapcsoltam a wifit, utána volt ott egy hálózat, aminél nem volt ott a kis lakat, ezért arra rákattintottam és utána bementem az internet menübe és youtube-on néztem pár videót...Szóval elvileg ha előtte kapcsolom be a wifit, mielőtt felmegyek a netre, nem fog kiszámlázni nem tom hány Ft-ot, hanem ez most ingyenes volt. Ugye akkor most biztos ingyen neteztem?2012. dec. 18. 22:31
1/9 anonim válasza:
Ha wifin keresztül neteztél akkor ingyen volt, csak azért célszerű figyelni arra hogy belépésnél ne a szolgáltatód netjére csatlakozz hanem a wifire. Bár ezt a telefont így nem ismerem hogy milyen de sejtésem szerint itt is kilehet választani böngészés előtt hogy milyen hálózati kapcsolatba szeretnél felmenni a netre.
2/9 anonim válasza:
Ha van elérhető wifi, akkor elsődlegesen minden droidos teló elsődlegesen azt használja, még akkor is, ha van mellette mobilnet csomag aktiválva.
Kérdező: ha nincs mobilneted előfizetve, és wifire sem csatlakoztál volna fel, akkor még a netet sem tudtad volna használni, így értelemszerűen célszerű előbb a wifi-t bekapcsolni.Az, hogy egy nyílt hálózatra felcsatlakoztál, pl. MC Donald's hálózata, vagy Westend, vagy akármelyik pláza, kávéző free wifi pontjánál, az neked semmilyen plusz költségbe nem fog kerülni, nem kell aggódni.
3/9 anonim válasza:
-elsődlegesen.Sorry a szóismétlésért.
4/9 anonim válasza:
Youtube helyett a kézikönyv olvasgatása hasznosabb lett volna.
5/9 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat :-)
2012. dec. 18. 23:39
6/9 anonim válasza:
Barátommal úgy jártunk még anno az X10-esével, hogy felkapcsolódott wifire, aztán jött az sms, hogy nem tudom mennyi adatforgalma volt 6-9 mega, aztán fizetett 10ezres számlát... szóval nem minden telefonnál biztos, hogy csak arról veszi, mert nekünk le kellett volna tiltani a mobilnetet, mert wifi mellett is automatikusan arról vette, ha engedélyezve volt. Ma már nekem az U pl megkérdezte, hogy mit használhat bekapcsolásnál, kipipáltam hogy csak wifit, így nincs gond vele
7/9 anonim válasza:
#6: biztosan nem kapcsolódott le időközben a netről?
8/9 anonim válasza:
a-a, végig ott volt a wifi, mégis a mobilnet volt az elsődleges..:S miután azt kikapcsoltuk (miután jött az sms), automatikusan vette a wifiről tovább, tehát az nem kapcsolt ki
9/9 anonim válasza:
Az Eclair (Froyo?) gyönyörei.GB óta nincs ilyen problèma...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!