Minek adnak meg 26 (! ) napos készenléti időt telefonra amikor 2 nap alatt lemerül?
Vadi új teló, kb. 10 percet telefonáltam rajt a 2 nap alatt, fél óra net és ennyi volt!!!
Minek adnak meg ilyen irreális adatot?
26 nap alatt merül le úgy, hogy egyáltalán nem használod. Vagyis feltöltöd maximumra és utána nem csinálsz vele semmit és ha maga a mobil is úgy van beállítva, hogy közbe ne csináljon (szinte !?) semmit - vagyis ne használja a mobilinternetet, a WiFi-t, a Bluetooth-ot, az a-GPS-t, stb... stb... - akkor 26 nap alatt merül le.
Én így értelmezem ezt a 26 napot, de ha tévedek, akkor nyugodtan javítsatok ki.
Jól értelmezed.
Mindent kikapcsolsz rajta, kiveszed a SIM-et is, semmilyen alkalmazás nem fut, egyszer nem nyúlsz hozzá, akkor 26 nap alatt fog lemerülni.
Ugyanolyan parasztvakítás, mint pl. a hangyszóróknál a PMPO.
Nekem a régi telóm naponta etetni kellett.
Kivettem a simet, fel volt töltve, két hete nem merült még le. Igaz nem is piszkálom, csak háromszor néztem eddig hol tart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!