Ajánlanátok okostelefont?
amire használni akarom ezért ezeket feltétlenül tudja és legyen az erőssége:
-fotózás és rögtön yahoo-n mailezni pár gombnyomásra(nem mms!),
-legyen benne gps és rendes tervező (nem próba) program hozzá (magyar, angol).
- sokáig bírja egy feltöltéssel
Ami nem lényeges vagy keveset/alkalomszerűen használnám benne:
-netezés
Amit tutira soha nem használok benne:
-facebook, twitter, játék, filmnézés stb
Köszönöm előre is, ha leírjátok melyik telot és miért ill ha van pro és kontra azt főleg megköszönöm.
Akár a Nokia Lumia 820-at is megkukkolhatod.Gyárilag telepített offline navigáció, a yahoo meg azonnal elérhető.
A sokáig bírja egy feltöltéssel kérdés meg szubjektív, illetve egy nagyon szép álom az okostelefonos világban, ugyanis 1-2 készülék kivételével szinte mindet 1-1,5 naponta tölteni kell.
nézegetem ezt a nokiát, de a tesztekben elég közepesnek írja a kamerát, nekem meg az az egyik legfontosabb, hogy ha előhívom 10x13-ban se legyen mosott a kontúr...
a napi-másfél naponta töltés még elmegy, de azért annyit legalább tudjon
nekem is a T felé húz a szívem, főleg a kamera miatt, mert az a leglényegesebb az igot meg már ismerem is, szóval nem hátrány az sem...a nokia azért tetszene, mert könnyebb és offline is megy az útvonaltervező, de a kamerája gyenge, így az azért ugrik
akkor köszi, eldőlt, sony lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!