Nokia lumia 900-as tud avi-t wmv-formtumú filmeket lejátszani?
Rendben, köszi a választ. Szerintem is a feketén jobban látszik. Pedig az jobban tetszik. :d Köszi a választ hasznos volt. Ment a zöld. Tudom, hogy ott a 820. De az nem tetszik. Most eléggé gyerekes leszek, de ha nem tetszik valami kinézetre, akkor meg se veszem. A 920 formaterve nagyon bejön, de az szerintem ku..va drága. Ez az első wp-s telóm. Az androidból elegem lett... Így úgy vagyok vele, kezdésnek jó lesz... Ha veszek egy wp8-ast, akkor a leendő 900-ast neki adom öcsémnek.
Soha nem szoktam telefont venni szolgáltatónál. Csak lehúzzák a jó népet. xd
Én itt szoktam vásásrolni.
Áááá, nem vagyok egy nagy guru. De azért egy wp7-es telefonért 80-nál többet nem adnék ki én se. Valszeg, ha veszek, akkor fekete lesz. :d Szerintem is az az igazi, a kék az már nekem túl rikító, meg a fehér is. Mondjuk az már cukormázas, szal ha jól tudom az nem matt. xd A wp7.hu-t én is szoktam leskelődni. Azért is veszek inkább nokiát, mert úgy vettem észre, hogy azokra több a támogatás, mint a többi gyártó wp-s telefonjára.
Ja és nem tennék rá ilyen dzsungek főzött romokat. Pont ezt is utáltam meg a androidban is. Nem jó a gyári, keresni kell hozzá egy főzöttet romot. Xd Tiszta röhej.
Azt még had kérdezzem már meg, hogy neked nem zabálja a netcsomagod? Milyen gyakran kell töltened a telefont árammal?
Oké
Kösz szépen a segítséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!