Mennyire ajánlatos az internetről vásárolni?
Az apród.hu-ról szeretnék venni valamit nem tudom mennyire biztos, hogy jó lesz az amit rendelek!
Ha pl. még sem jó kötelessége visszafizetni vagy buktam az egész pénzt?!
Ha webáruházból vásárolsz több a biztosítékod rá mint a személyesnél. Az apród.hu ellenben egy olyan oldal ahol magánszemélyek kínálják a portékáikat.
Ahány ember annyi féle szokás. Nem tudhatod csalóba botlottál vagy becsületes emberbe.
Pár jótanács: Ha csak teheted intézd az üzletidet személyesen. Egyrészt mikor találkoztok, láthatod a terméket és ki is próbálhatod mielőtt megveszed.
Másrészt a posta rengeteg költséget az ember nyakába sóz és Magyarországon is lopósak, ha nem küldöd mindenféle sallanggal (ha ez vigasztal valakit nekem külföldön is loptak már postán el holmim, mikor elővigyázatlan voltam).
Harmadrészt ha a posta csesz el valamit az adásvétellel (bezúzza a törékeny csomagot, Kinn hagyja a zuhogó esőben az ablakpárkányon a postás...stb nem nagyon akaróznak fizetni a jogos kártérítést.)
Ha mégis Posta ajánlva kérd levélszekrény útján nem kézbesíthetőre. Pár apró kellemetlenség ezzel ki is lőve.
Használj fizetéshez Paypalt. Ha nincs akkor csináltass egyet. Ennek az előnye, hogy ha nem azt kaptad amit kértél vissza utaltathatod magadnak a pénzedet ha az eladó nem tudja igazolni hitelt érdemlően hogy korrekt módon járt el.
Ha a termék amit egy magánszemélytől veszel mégse jó, de az eladó nem adott rá garanciát (illetve jelezte is hogy nem ad rá) akkor így jártál.
Olcsóbban veheted meg mások megunt "játékait" de ennek ez az ára. Ne feledd ugyanolyan emberek az eladók mint te is. Semmi céges háttér, vagy egyéb kutyafüle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!