A com. Android folyamat váratlanul leállt. Hogy lehet ezt megjavítani?
Figyelt kérdés
Huawei készülékem többszöri szofrwerfrissítés után is azt játssza, hogy alkalmanként, ha hív valaki, nem mutat semmit a kijelző, csak cseng. Még a billentyűzárat sem engedi feloldani. Ilyenkor benyomom a repülőgép üzemmódot, akkor fel tudom oldani, majd kiírja, hogy a COM.ANDROID FOLYAMAT VÁRATLANUL LEÁLLT. Nem minden esetben csinálja ezt, csak alkalmanként, így a szevízelés után, mikor hívogatnak, hogy kiírja-e persze mindig jó, és ezzel "el van nekik intézve".
Nagyon idegesít már, hogy állandóan javíttatom fölöslegesen, kérlek segítsetek!
2012. dec. 17. 16:33
11/11 A kérdező kommentje:
Azért leírom ide a tapasztalatom, ha esetleg más is ilyen problémára keresi a megoldást. 4x vittem el javíttatni a telefonom, abból 2x szoftwert frissítettek, utána !!! kicserélték az egész belsejét!!, még mindig ugyan az, aztán utoljára nem tudom, mit csináltak vele, de más androidot raktak rá (legújabb) és most végre jó!
2013. máj. 28. 09:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!