Jó telefon az LG kc550?
Figyelt kérdés
Nokia 7373 mobilom van és lecserélném, mert már eléggé meguntam. Ez az LG tetszett meg legjobban. Nem túl drága és elég sokat is tud. Nektek mi a véleményetek erről a mobilról? Érdemes lenne leváltani a Nokiát? :) Ja és még annyit szeretnék tudni, hogy mikor megkapom a boltban a mobilt, mit tartalmaz a doboza? Mert a Nokiával kaptam fülhallgatót, tartót meg egy díszt amit rá lehet akasztani. Ezzel az LG-vel is jár tartó vagy fülhallgató? Vagy esetleg valami más? Előre is köszi a segítségeteket! :)
Ja, és ha megvenném a mobilt, mindenféleképpen újan venném, használtat semmiképpen.
2009. aug. 22. 19:16
1/3 anonim válasza:
egy másik nokia nem tetszene? az LG-k nagyon szarok
3/3 A kérdező kommentje:
Hát nokiák között most nem találtam olyat ami árban is meg külsőleg is megfelelne. De tényleg, mért szar az LG?
2009. szept. 22. 17:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!