Az LG kp500 vagy a Samsung s5230 a jobb?
Ó könyörgömmmm ez olyan szánalas hogy van-e hozzá pálca vagy nincs! De nem baj mert ebben sincs igazatok.VAN HOZZÁ PÁLCA! Igaz hogy külön meg kell venni de (megjegyzem nekem samsung s5230-telóm van)nekem is úgy van rajta hogy a pálca a telóhoz van gyártva! Am ellenérvek :
az lg ellen:
-Kevés idei bírja ki még akk is ha nem használod!(300 óra mi?)Kábé 3 napot bír ki
-Szinte minden 9. lépéskor lefagy
-Karcolódik nagyon könnyen már tokban is
-Nem mindig működik körömmel
-Van amikor úgy indul el a zene rajta hogy nincs hang (pedig 24-esen van)
Hát ennyi lenne a többi már nagyon nem lényeges(amgy csak onnan tudom hogy 2 uncsitesómnak van ilyen telója)
Jah és szerintem borzalmasan ronda ,hogy a rózsaszín hátlapon ott van a kék négyzet(ha nem rózsaszínt akarsz akk bocsi)
Ellenérvek a Samsung s5230 ellen:
-Csak olyan képet tehetsz ki ami pont rá való és azt gépen 3-szor egymás mellé kell illeszteni
-Nem tudsz rá tenni filmet csak ha feldarabolod
-A hangja egy kicsit furcsa
-Elég izé hogy amikor görgeted nem tudod hogy mikor is nyitsz meg valamit mikor meg megállítassz valamit
Jah és minden qwerty bill.-ben az nagyon szar hogy az "y" meg a "z" meg van cserélve!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!