Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Valóban létezik a pannonnál...

Valóban létezik a pannonnál ilyen esetben a kötbér? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Sógornőmnek kb. 3 hónapja van előfizetése a Pannonnál. Nem fizette ki a számláját és küldtek neki egy sms-t, hogy 24 óra múlva letiltják a hívásait. Ő erre rendezte a számlát és azt mondta, hogy ezután kapott egy új sms-t a Pannontól, hogy be kell fizetnie még pluszban 50 000 (!!) forintot! Ez valós lehet? És ha igen, akkor miért kell ekkora kötbért fizetnie? Vagy csak ez egy újabb hazugsága, hogy pénzt csaljon ki belőlünk? Kérlek segítsetek!
2009. aug. 22. 15:36
 1/3 anonim ***** válasza:

Véleményem szerint ez még nem a jogos kategória.

Ami tény: a szerződés aláírásakor nyilatkozik az előfizető arról, hogy x ideig vállalja, hogy a szerződést fenntartja, ÉS NEM AD OKOT előfizetése korlátozására. Mert ha ezeket megszegi, akkor x Ft kötbért köteles megfizetni - mert elveszíti a kedvezményeket.

Viszont itt még csak az "ok" volt meg a korlátozásra, az aztán nem teljesült, tehát véleményem szerint még nem lenne jogos kiszámlázni az összeget.

De ehhez ismerni kellene a teljes szerződést.

2009. aug. 22. 15:50
 2/3 A kérdező kommentje:
Az a rossz, hogy a szerződésben sokszor csak utalások vannak, hogy hanyadik résznél kell keresni az erre vonatkozó részeket, de azokat meg lehetetlen megtalálni! Meg nekem azért is gyanús ez az egész, mert az én párom egyszer 2 hónapot csúszott a csekkel, és kikapcsolták neki is, és miután befizette, akkor csak 3 000 ft-ot kellett kifizetnie visszakapcsolási díjként, nem pedig 50 ezret!
2009. aug. 22. 16:03
 3/3 anonim ***** válasza:
Pannonos vagyok és csúsztam már számlával el de ilyenkor a következő számlára rá van vezetve az elmaradás. a következővel befizettem és semmit nem kellet pluszban fizetnem.
2009. aug. 22. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!