T-mobilos elöfizetéses telom van ha csörgetek az is pénzve kerül? Ill. honnan tugyam milyen csomagba vagyok?
dehogy kerül.
kérdés, hogy dominó vagy előfizetéses vagy e.
ha dominó, akkor a *102# is megmondja melyik csomag (asszem 102, már jóideje előfizetéses vagyok)
ha előfizetéses vagy akkor a t-mobile.hu -n lépjél be a telszámoddal meg jelszavaddal és kiírja.
A csörgetés persze, hogy nem kerül pénzbe, ha viszont felveszik onnantól kezd el számolni.
Szerződés jelszóról van szó, az az 5 számjegy, amit megadtál szerződéskötéskor és amit mindenki el szokott felejteni, pedig hasznos. A 1430as ügyfélszolgálati számon ezzel meg is tudtad volna kérdezni. Amúgy a havi számlában is benne van, hogy milyen díjcsomagban vagy, de ha bemész valamelyik t-mobile üzletbe, akkor megmondják neked, hogy milyen díjcsomagban vagy.
Bocsi az offért, ezt az előzőnek akarom mondani.
Persze, hogy mindenki elfelejti azt az öt számot. Megkérdezték tőlem is, hogy mi legyen, erre mondja, hogy az nem lehet. Benyög valami számot, hogy az jó lesz-e. Naná, hogy nem jegyeztem meg. És hiába böngészem végig a szerződést, sehol sem szerepel benne. Ha meg bemegyek az üzletbe elintézni valamit, vagy akár csak megkérdezni valamit, akkor ott töltök minimum egy órát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!