Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » T-mobilos elöfizetéses telom...

T-mobilos elöfizetéses telom van ha csörgetek az is pénzve kerül? Ill. honnan tugyam milyen csomagba vagyok?

Figyelt kérdés
2009. aug. 22. 14:24
 1/10 anonim ***** válasza:

dehogy kerül.

kérdés, hogy dominó vagy előfizetéses vagy e.

ha dominó, akkor a *102# is megmondja melyik csomag (asszem 102, már jóideje előfizetéses vagyok)

ha előfizetéses vagy akkor a t-mobile.hu -n lépjél be a telszámoddal meg jelszavaddal és kiírja.

2009. aug. 22. 14:27
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszii... azt nem értem h a telomnak a jelszavával?
2009. aug. 22. 14:29
 3/10 anonim ***** válasza:

A csörgetés persze, hogy nem kerül pénzbe, ha viszont felveszik onnantól kezd el számolni.

Szerződés jelszóról van szó, az az 5 számjegy, amit megadtál szerződéskötéskor és amit mindenki el szokott felejteni, pedig hasznos. A 1430as ügyfélszolgálati számon ezzel meg is tudtad volna kérdezni. Amúgy a havi számlában is benne van, hogy milyen díjcsomagban vagy, de ha bemész valamelyik t-mobile üzletbe, akkor megmondják neked, hogy milyen díjcsomagban vagy.

2009. aug. 22. 14:37
 4/10 anonim válasza:

Bocsi az offért, ezt az előzőnek akarom mondani.

Persze, hogy mindenki elfelejti azt az öt számot. Megkérdezték tőlem is, hogy mi legyen, erre mondja, hogy az nem lehet. Benyög valami számot, hogy az jó lesz-e. Naná, hogy nem jegyeztem meg. És hiába böngészem végig a szerződést, sehol sem szerepel benne. Ha meg bemegyek az üzletbe elintézni valamit, vagy akár csak megkérdezni valamit, akkor ott töltök minimum egy órát.

2009. aug. 22. 22:11
 5/10 anonim ***** válasza:
1 órát? ugyan... minimum másfél két órát. Ha T-Pont-ról van szó.
2009. aug. 22. 23:11
 6/10 A kérdező kommentje:
:) köszi a válaszokat... nemszoktam megnézni a számlát mert anyám fizeti és igy nemis nézem meg:D:D:D de most emgfogom.. mindenkinek köszii 15/L
2009. aug. 23. 14:27
 7/10 anonim ***** válasza:
A jelszó baromi egyszerű!Hiszen régen név volt,azután anevet leröviditették öt karakterre,azutána betüket számokká.Mint a telefon billentyűin!Gondol ki egy szót pláne ötbetűset telefon billentyűin átfordítod számokká és kész! a szót könnyebb megjegyezni,pláne ha a neved első őt betűje!!Jelszót utólag is lehet módosítani!!
2009. aug. 26. 23:16
 8/10 anonim válasza:
bocs.ha ennyire hülye vagy egy telefonhoz akkor vegyél egy egyszerü Nokiát és menny be a kis céghez és kérdezt meg az ott dolgozoktól h mien csomagban vagy meg stb.és mennyit fizet meg stb..és ott még változtatni is tudsz..nah?okossabb vagy!!???
2009. szept. 21. 23:04
 9/10 anonim válasza:
látod...te pont az a lány vagy aki elvan kényeztetve és nem érdekli h mekkora számlát csinál..azt gondlod: ugyis anyám fizeti..csak tudod egyszer te is leszel anya és veled is ezt fogja csinálni a gyereked akor mit csinálnál..???nah??...gondlokoz egy kicsit..meg ilyen apró cseprö dolgokat nem tudsz atya...:S--xd
2009. szept. 21. 23:07
 10/10 A kérdező kommentje:
Cöhh... nem a kérdésre válaszoltál ha jól olvasom.... és azért van ez az oldal hogy kérdéseket feltegyünk. Egyépként megsugom neked hogy nemvagyok elkényeztetett és amig nem ismersz ne álitsál rolam véleményt kössz szépen
2009. szept. 22. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!