Usb otg ntfs támogatásra megoldás?
Figyelt kérdés
Van egy Xperia mini pro típusú telefonom, megcsináltam hogy az usb otg támogassa a pendrive-ot, ezzel csak az a baj hogy csak a fat32 fájlrendszert támogatja. Arra lennék kíváncsi hogy, nem lenne egy olyan progi amivel tudná támogatni az ntfs-t? Olvastam hogy másik kernelt kell hozzá feltenni de szolgáltatós és bootloadert is nyitni kell hozzá meg egy csomó macera van vele. Esetleg lenne valami megoldás hogy bootloader nyitás meg kernel csere nélkül megcsinálni valahogy?2012. dec. 15. 21:54
1/2 anonim válasza:
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, tényleg működik vele de aki kíváncsi annak elárulom hogy kell hozzá egy module loader nevű progi amihez még le kell tölteni egy ntfs.ko és egy usb-storage.ko nevű fájlt,a module loadert elindítod, rámész az sdcard modules-re,megkeresi a két fájlt, pipát beteszed majd ezzel a progival feltudod mountolni az ntfs és fat32-es fájlrendszerű pendrivekat és winchestereket, ha valaki nem venné észre a program csinál magának egy mappát az sd kártyán és ott lesznek felsorolva a csatlakoztatott eszközök. Nekem egy 500GB-os winchestert sikerült felcsatlakoztatni működő képesre, de kellet neki külső táp. És még annyit hogy tudok rá írni meg törölni is.
2012. dec. 17. 14:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!