Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » 12 éves vagyok. Apáék vesznek...

12 éves vagyok. Apáék vesznek nekem mobilt. Melyiket válasszam?

Figyelt kérdés

Sony Xperia tipo v. Noki Lumia 610. Amit csinálnék rajta: net, játék, zenehallgatás, néha-néha fényképezés, videózás, játék.

Mondjátok el a tipo és a Lumia hátrányait, előnyeit.

2012. dec. 15. 14:20
1 2 3
 21/29 anonim válasza:
Aki azt mondta neki h menőzik:Sztem te meg irigy vagy egyszerűen mert szar telód van. :)
2012. dec. 22. 10:32
 22/29 A kérdező kommentje:
Pontosan.:) Miért baj, ha valakinek telik jó telefonra?:) Irigység.:D Pff.
2012. dec. 22. 12:31
 23/29 anonim válasza:

LoLxDDDDDDDDDDDDDDD Istenem, de raj ez a p*cs! "Pontosan.:) Miért baj, ha valakinek telik jó telefonra?:) Irigység.:D Pff."

Ezt a pénzt SEM te kerested meg,hanem a szüleid,és mielőtt megszólalnátok, hogy irigy vagyok, akkor írom ,nem nekem Nokia Lumia 710-em van, az előző egy andoridos f*s volt. Amióta megvan a Lumia, kész, soha többet nem veszek androidost.Folyton megfagyott, az NL710 viszont nagyon gyors, soha nem fagyott még meg nekem. Mindenképp Nokiát ajánlottam volna, csak már elkéstem.

2012. dec. 25. 09:58
 24/29 anonim válasza:
ha megfagyott akkor máskor ne felejtsd kint a hidegben..
2012. dec. 25. 10:14
 25/29 A kérdező kommentje:
Tudod kit pi.csázzál, ok? Idejössz, osztod az észt, hogy mit menőzök...lol. Am állítsd már le magad. Képzeld, előfizetéses telefonom van, szóval nem is fizettünk érte. Nem lett volna egyszerűbb, ha leírod, hogy melyiket válasszam inkább? Neeem, te még leálltál kötekedni. Gratulálok!
2012. dec. 25. 10:32
 26/29 anonim válasza:
0%

23-as vagyok.

Én csak szakadok rajtad, KEDVES kérdező. :) Osztom az észt, igen, zavar? Gratulálj, please!

24-es , nem hagytam kinnt a hidegben, a droid egyszerűen fos.

De nektek ezt hiába is magyarázhatom, egy 12 éves gyerek előbb lőné fejbe magát, mint hogy elismerje a másiknak van igaza.

2012. dec. 25. 10:43
 27/29 anonim válasza:
Előző:Figyelj nézz szét a telefonos kérdések között,mennyi ilyen kérdés van h melyiket válasszam melyik a jobb és akkor mindegyik ember aki kiírta elkényeztetett? Figyelj arról nem ő tehet h tudnak venni neki egy telefont.Ezt a kérdést gondolom azért írta ki h mondjuk ne a szarabbikat kapja,és hogy ne kelljen visszavinni honaponta a szervizbe.Én is telefont kaptam karácsonyra és ki is írtam egy kérdést h melyik éri meg.De ezt nem azért mondom h megsértselek de ha így támadod őt akkor méginkább úgy tűnik h irigy vagy rá.
2012. dec. 26. 09:03
 28/29 anonim válasza:
45%

23-as vagyok:

Nem, nem vagyok irigy, csak azért, az előző elötti kommentjébe "Miért baj ha tellik valakinek jó telóre? pff irigység" vagy valami hasonló volt(lusta voltam kimásolni)

Ezzel nekem csak az a bajom, hogy vágod, nem ő kereste meg rá a pénzt, meg semmi, ez olyan , mintha örökölnél xy millió dollárt és erre vernéd, hogy te milyen istenkirálycsászár vagy.

2012. dec. 26. 10:16
 29/29 anonim válasza:
igen értelek de ezzel már kár vitatkozni
2012. dec. 26. 11:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!