12 éves vagyok. Apáék vesznek nekem mobilt. Melyiket válasszam?
Sony Xperia tipo v. Noki Lumia 610. Amit csinálnék rajta: net, játék, zenehallgatás, néha-néha fényképezés, videózás, játék.
Mondjátok el a tipo és a Lumia hátrányait, előnyeit.
LoLxDDDDDDDDDDDDDDD Istenem, de raj ez a p*cs! "Pontosan.:) Miért baj, ha valakinek telik jó telefonra?:) Irigység.:D Pff."
Ezt a pénzt SEM te kerested meg,hanem a szüleid,és mielőtt megszólalnátok, hogy irigy vagyok, akkor írom ,nem nekem Nokia Lumia 710-em van, az előző egy andoridos f*s volt. Amióta megvan a Lumia, kész, soha többet nem veszek androidost.Folyton megfagyott, az NL710 viszont nagyon gyors, soha nem fagyott még meg nekem. Mindenképp Nokiát ajánlottam volna, csak már elkéstem.
23-as vagyok.
Én csak szakadok rajtad, KEDVES kérdező. :) Osztom az észt, igen, zavar? Gratulálj, please!
24-es , nem hagytam kinnt a hidegben, a droid egyszerűen fos.
De nektek ezt hiába is magyarázhatom, egy 12 éves gyerek előbb lőné fejbe magát, mint hogy elismerje a másiknak van igaza.
23-as vagyok:
Nem, nem vagyok irigy, csak azért, az előző elötti kommentjébe "Miért baj ha tellik valakinek jó telóre? pff irigység" vagy valami hasonló volt(lusta voltam kimásolni)
Ezzel nekem csak az a bajom, hogy vágod, nem ő kereste meg rá a pénzt, meg semmi, ez olyan , mintha örökölnél xy millió dollárt és erre vernéd, hogy te milyen istenkirálycsászár vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!