Melyik telefont vegyem meg?
2012. dec. 15. 14:05
Galaxy s3 mini szerintem ugyanolyan drága, mint a sima Galaxy S III, szerintem neked még nem kell ilyen telefon. Xperiákból is van egész jó árban szuper telefon. Nokia Lumia?
2012. dec. 15. 14:10
3/18 A kérdező kommentje:
Az ár nem érdekel, mert az ösztöndijamból futja (tanulásra kaptam, Erdélyi vagyok) és a galaxy s3 mini ára fele az s3 árának.....(itt)
Sony Xperia U. Fiatalos, cserélhető hátlap, több színváltozat, gyors és szerintem megfelelő egy veled egy idős lánynak. Én a Samsungot nem ajánlom és ha bejön egy kicsit komolyabb rendszer is, akkor esetleg Nokia Lumia 610.
2012. dec. 15. 14:49
5/18 A kérdező kommentje:
Az androidban a market fogott meg igazán, de olyan valaki vagyok aki szeret mindent megismerni. Mivel a szüleim nem miliárdosok minden nap nem kapok telefont, a mini 2 éves.... Tehét csak attól félek hogy pl. egy xperia nem fog annyira tetszeni kivülről mint egy samsung, de lehet hogy jobb... windows phone-nál meg abszolút nemtudok semmit az egészről, de ha nem fogom szeretni egész idő alattbánni fogom hogy erre költöttem a pénzem. Szóval most valami androidos kütyü kéne, olyan középkategóriás, mert szeretném ha mindent tudna amit kell, de nem kellenek olyan fölösleges dolgok mint pl. az S voice vagy mi...
6/18 A kérdező kommentje:
Azt még hozzáteszem, hogy nem vagyok olyan mint a legtöbb velem egykorú, vagyis: GYŰLÖLÖM a rózsaszint, az alkonyatot meg az ilyesmiket... én inkább az az ember vagyok aki a barátaival lóg egész nap.
Nem vádoltalak meg ezzel. Azt választasz, amit szeretnél, olyat, amilyet szeretnél és azt szeretsz -legyen az film, vagy zene vagy szín -, amit akarsz.
Egyéni vélemény, hogy egy veled korú lánynak szerintem felesleges a komoly rendszer és a hatalmas tudástartam, mert ezeket a telefonokat nem 4-5 évre tervezik sajnos. A Sonynak téglatest alkata van, a fogása kellemes és igazán megbízható márka. Ha a Samsung jobban tetszik, hát olyat válassz, bizonyos ár felett ott is találsz megfelelőt, és szívesen ajánlom neked a ZTE márkát, az is jó, illetve a HTC-t. Voltaképpen, T-mobile oldalán és a vodafonén is fenn van rengeteg készülék - keresővel egyetemben, ahol magad választhatod ki, miket szeretnél bele, milyen legyen az alakja/ márkája.
Mi itten csak ajánlunk. Remélem találsz magadnak egy megfelelő telefont.
Üdv, Reveur
2012. dec. 15. 16:03
8/18 A kérdező kommentje:
Reveur, köszi a válaszokat ment a zöld kéz :) . Visszatérve azért tettem fel a kérdést mert személyes tapasztalatokra vagyok kiváncsi hogy kézben milyen a telefon. A googleben van elég teszt, de a miniről is mindenki szépeket irt pedig nem egy géniusz.....
Xperia U, Xperia Sola ezeket bátran merem Neked ajánlani, mint a kettő nagyon megéri az árát és jó telefonok is. Nem túl nagyok. Itt a T-Mobile oldalán, ha rákattintasz a kép alatt arra, hogy méretfotó, Te is láthatod, hogy nem hazudok :)
[link]
2012. dec. 15. 17:08
10/18 A kérdező kommentje:
mondjatok nekem valamiket a windows phoneról.. kiváncsi vagyok úgy az egészre. Van ebben valami google play szerűség?
Kapcsolódó kérdések: