Valaki végig tudna vezetni az Alcatel One Touch 990 (Telenor One Touch) rootolásán?
Figyelt kérdés
Unom,hogy több száz oldalt végigolvastam,megpróbáltam több ezerszer,neten segítségeket kértem,de sosem sikerült.
Azért lenne szükséges a root,mert a sok gyári appot le szeretném törölni és pár rendszer alkalmazást egy jobbra cserélni (pl.zenelejátszót).
Azzal is tisztában vagyok,hogy sok ilyen téma megy már a neten,de nekem feltétlenül valakinek a segítsége kellene.
Köszönöm előre is! :)
2012. dec. 15. 13:14
1/6 anonim válasza:
Szerintem a super one click azon is működik. De szerintem az alap zenelejátszót ne töröld..
2/6 anonim válasza:
3/6 A kérdező kommentje:
Igen,mind mondtam minden oldalt elolvastam már,ezt is..és ott áll ez a mondat,hogy "Ez a megoldás csak a 2.2.2-es rendszeren működött!"
Ma már 2.3.4 verzió fut az ilyen mobilokon..
2012. dec. 15. 16:54
5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm,már ezt is olvastam:)
és az utóbbi leírás alapján működni fog? (Android 2.3.4.)
2012. dec. 16. 16:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!