Hogy kell magyar sowfwaret tenni angol telefonra melyik oldalról kell?
Figyelt kérdés
2012. dec. 15. 12:00
11/18 A kérdező kommentje:
csak sowfaeret kell frissíteni amit akár apkban is le lehet tölteni de akk valami rendes magyar romot mondj nekem ne spanyolt meg törököt...
2012. dec. 18. 14:00
12/18 anonim válasza:
milyen szoftvert akarsz le frissíteni apk-ban? Az a rom és azt nem lehet így. Ezek a romok elérhetők.
Ha ennyire nem érted miről van szó akkor inkább vidd szervizbe.
13/18 A kérdező kommentje:
de nem birják meg csinálni mert a telefon ami nekem van nem adták ki még magyarországon én horváthországból hoztam el de akkor linkelj magyar romot léccives
2012. dec. 18. 15:00
14/18 anonim válasza:
Nincs olyan hogy magyar rom, főleg ha magyar országon a szolgáltatóknál nincs is ilyen telefon. Európai romok vannak. Általában az európai romokban van magyarnyelv ezért javasoltam hogy próbáld ki a rom cserét.
15/18 A kérdező kommentje:
egyik se jött be.
2012. dec. 19. 13:14
16/18 anonim válasza:
akkor próbálj ki főzött rom-ot. az XDA-n van egy pár.
17/18 A kérdező kommentje:
gyökér -.-
2012. dec. 21. 13:15
18/18 anonim válasza:
Úgy látom egy agyatlan, szerencsétlennek próbálok segíteni akinek gőze nincs az egészhez. Vegyél inkább nokia 3220-at azzal nem lesznek ilyen problémáid.
Onnan is látszik hogy nem értesz az egész kérdésből semmit hogy az utolsó válaszomra csak ennyit tudtál reagálni.
Gőzöd nincs mi az az XDA oldal, de legalább annyi fáradtságot vennél hogy utána nézz. Csak egy egyszerű keresés a google-ban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!