Mennyivel fog lemenni az iPhone 5 ára Júniusra?
Figyelt kérdés
Egyáltalán le fog menni valamennyivel is? A szüleim ballagásra szeretnék ajándékba adni, de ha még akkor is ilyen drága lesz, akkor képes vagyok élni nélküle.2012. dec. 14. 22:58
1/5 anonim válasza:
Nem hiszem hogy 150 alá lemenne.
3/5 anonim válasza:
Jobban jársz ha kerülöd ezt a túlárazott telefon,2 magos telefon 250.000Ft körül persze androidosba megkapod ezt 160.000Ft-ért is és még jobb is mert nem egy zárt rendszer és nem kell szinkronizálgatnod rá zenéket meg megvenni a játékokat ha eseleg játszani is akarsz,anndroidon meg letöltöd a hozzá való apk fájt felrakod telóra és mehet is a game
4/5 anonim válasza:
3-as f*szságokat veszél.
Mindenki a 2 maggal jön amikor erősebb mint egy 4 magos telefon.. Egyébként 195 alá nem fog menni szerintem. Jó lenne ha a szüleim nekem is megvennék önszántukból, nem ellenkeznék.. :DDD
5/5 anonim válasza:
semennyivel, az Apple nem változtatgatja az árakat, csak majd amikor megjelenik az 5S akkor lesz olcsóbb (szeptember környéke), de akkor se lesz sokkal olcsóbb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!