Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » HTC One X vagy IPhone 4S 16GB?

HTC One X vagy IPhone 4S 16GB?

Figyelt kérdés
Két készülék között vacillálok, de nem tudom, hogy melyiket válasszam. Nekem tetszik, hogy a HTC viszonylag nagyobb méretű, és ehhez szép kijelző is jár. Az Iphone viszont Iphone. Nekem nem volt még soha IPhone-om, eddig HTC-s voltam, és nem vagyok túl elégedett ezekkel a készülékekkel.

2012. dec. 14. 21:32
 1/7 anonim ***** válasza:
Android vagy IOS kell?
2012. dec. 14. 21:35
 2/7 A kérdező kommentje:
Még nem volt IOS-om, úgyhogy nincs viszonyítási alapom. Az IOS jobb mint az Android?
2012. dec. 14. 21:59
 3/7 anonim ***** válasza:

Van aki szerint igen van aki szerint nem :P.

Annyit érdemes róla tudni hogy zártabb. Egy blogger írt róla egy jót ami igaz is. LEhet segít dönteni: "Az Applenél azt mondják: - Mi nem engedjük meg neked, hogy bármit megtegyél ami szerintünk egy szívás csak, így megkímélünk tőle, hogy megszívasd magad.

Míg a google azt mondja: - Mi nem tudjuk és nem is akarjuk megmondani neked, hogy mit tehetsz meg és mit nem, ezért hagyjuk, hogy azt tegyél amit akarsz."

Mindegyiknek van előnye és hátránya is. Alkalmazásokban egyiken sincs hiány. Ha nagy mennyiségű alkalmazás van már az android számládon azért érdemes átgondolni hogy jegeled e most őket. Az iPhone más szolgáltatásokat fog adni. Néhány dolog nehezebb míg más könnyebb rajta.

Mindenesetre csalódni nem fogsz egyikben sem. Nem több és nem is kevesebb egyik a másiknál.

A 4-es szériája (4 és 4S) az iPhonenak soha nem lesz a kedvencem mivel üvegből van :P az 5 lehet ha ésszerű eron kínálnák megfontolnám de több mint valószínű, hogy maradok az androidnál. Kísérletező kedvű vagyok és a fenti filozófiából közelebb áll hozzám az Androidé, ugyanúgy ahogy a Google mint vállalat a legszimpatikusabb a nagyok közül (aki most a fejét csóválja az olvasson bele egy "i Agree" licens szerződésbe majd valaki máséba, vagy gondoljon arra, hogy mi mindent tol ingyen az ember segge alá és milyen minőségben teszi)

2012. dec. 14. 22:18
 4/7 anonim ***** válasza:

"Az IOS jobb mint az Android?"

Ez jó kérdés.

Lehet a Samsung egyik igazgatóját kellene megkérdezni, aki egyébként Apple cuccokat használ? :D

[link]

Egyik sem jobb, mint a másik, csak van akinek az egyik másnak a másik felel meg jobban.

2012. dec. 14. 22:19
 5/7 anonim ***** válasza:

Az ilyen "interjúk" valahogy mindig az apple blogokon tűnnek fel. Az olyanok ahol hüledeznek az apple fantasztikus ökoszisztémáján ami nekik nincs (???) az előbbivel egyetértek. Tényleg jó az apple ökoszisztémája, de a webet azért átfogóan a google uralja (hirtelen nem is jut eszembe semmi, ami ne lenne nekik és ne lenne nagyon jó (office, maps, transalator, blog, social network, mail, voip, chat, photo, video, storeage...etc))

Velük szemben a Microsoftnak van hasonló webes fegyvertára, de ők valahogy képtelenek egy zászló alá gyűjteni még a szolgáltatásaikat (nemrégen néztem át mi minden csapong az MS-nél és bár most a Windows 8-hoz próbálják "összeterelni a nyájat" de a végeredményig szerintem még pár év el fog telni. Addigra meg már ki tudja mi lesz :)) Mindenesetre beerősít mindenki ezen a téren. Viszont a microsoft nem túl erős szervezésben :P.

2012. dec. 14. 22:31
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem one x, mivel sokkal erősebb hardvere van, ami gyorsabb sebességet eredményez, hiába az ios kissebb rendszerigényű, és minden másban is jobb.
2012. dec. 15. 07:51
 7/7 Henning Mária válasza:
Baràtomnal iphonja volt ès most minden vágya egy htc one x..szettem is jobb a htc..
2012. dec. 15. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!