ANDROID! Hogyan lehet összeszerkeszteni egy romot?
Figyelt kérdés
Telefonomhoz nem csinálnak frissítést, de nem szeretném lecserélni a telót. Arra gondoltam, hogy egy másik teló romját rákéne mókolni az enyémre, némi igazítással. De hogyan? Bármilyen segítséget elfogadok akár emailben akár itt vagy bárhol.2012. dec. 14. 20:59
1/3 Beviz Elek válasza:
Milyen telód van? Biztos vagyok benne, hogy custom rom van rá. Azért nem olyan egyszerű, hogy egy másikét rámókolod. Arra van optimalizálva, arra van kitalálva... Nem olyan egyszerű.
Az xda-n a profik is szenvednek vele... 1-1 megoldást portolhatsz egy frissebb verzióból, de nem egy frissebb teló romját tolod fel.
milyen telód van?
2/3 A kérdező kommentje:
2012. dec. 15. 17:54
3/3 Beviz Elek válasza:
Nem hinném, hogy erre csinálnak. Nem túl elterjedt telefon. Házilag meg... Igazából megoldható, csak nagyon kéne érteni hozzá. Annyit tudok, hogy linux alapú...
ha annyi időd és kedved van.... Szedj le egy 4.1es romot és tanulmányozd, fórumon olvasgass utána, hogy hogy kell szerkeszteni... Én egy apk-t nem tudok megcsinálni:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!