Szoftveres gondja lehet a telómnak?
Figyelt kérdés
Mobilnetről tudom csak használni a marketet, és az időjárás vidgetet , wifiről egyik se megy , pedig pár nappal ezelőtt ment , mi a baj?2012. dec. 14. 15:41
1/11 Beviz Elek válasza:
Nem állítottál el semmit, mert ez érdekes!
Szerintem a szoftver olyat nem csinál, hogy 1-1 programról letiltja a wifit. A szoftverhibánál inkább időszakosan kéne jelentkezzen.
De max ments le minden adatot és húzd újra, abból baj nem lehet.
2/11 A kérdező kommentje:
2 napja csinálja , nem állítottam rajta semmit
2012. dec. 14. 16:05
3/11 Golan Trevize válasza:
Ha semmi hálózati tevékenység nem működik WiFivel, akkor állítsd be újból a kapcsolatot.
4/11 A kérdező kommentje:
Wifivel csak a böngészés megy , de mobilnettel megy a market ,az időjárás widget és a böngészés
2012. dec. 14. 16:11
5/11 Golan Trevize válasza:
Ez így fura.
Amúgy milyen rendszer van a telefonon?
6/11 A kérdező kommentje:
ZTE blade 3 android 4.0.3
2012. dec. 14. 16:27
7/11 Golan Trevize válasza:
Én akkor lefelejtetném vele a kapcsolatot, újraindítanám és újból beállítanám a kapcsolatot.
Amúgy más eszközök ugyanazona WiFin működnek rendesen?
8/11 A kérdező kommentje:
minden más meg rajta csaka market és a widget nem
2012. dec. 14. 16:32
9/11 Golan Trevize válasza:
Nem.
Teljesen másik eszköz, telefon, notebook, akármi megy-e rendesen?
10/11 A kérdező kommentje:
Mindjárt írok , kirpóbálom mással is.
2012. dec. 14. 16:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!