Sony telefonokban eddig nem csalódtam. ráadásul nagy a kijelzője, de még pont egy határon belül.
2012. dec. 13. 23:28
5/14 anonim válasza:
Ha egy használhatatlanul nagy telefon kell, akkor note2, minden másért a t.
2012. dec. 14. 19:12
6/14 anonim válasza:
a kerdesre adott valaszok engem is erdekelnek. miert mondjatok hogy ha kijelzo akkor NII ha meg minoseg akkor T. En elolvastam mindkettorol a fellelheto osszes cikket, es a NoteII-rol nagyon jokat irnak. Indokolni is tudnatok hogy miert epp a preferalt telefon mellett alltok?
2012. dec. 14. 19:41
7/14 P.Mano válasza:
Én is épp telefon vásárlás előtt állok. Én eddig se telefonokat favorizáltam, de most körbenéztem és a mostani csúcs a T nem fogott meg. Szerintem amit bele raktak a telefonba azért túl nagy árat kérnek. A note 2 viszont nagyon el van találva, árával nem lehet gond mert majdnem a legerősebb config van benne, padfon2 ami a teszteken jobb, de azt még nem lehet kapni és árban is sokkal drágább. Nekem X10 esem volt és engem zavart, hogy netezni nem olyan kényelmes azon a kijelzőn, nekem kifejezetten tetszik, hogy nagyobb a kijelzője, jobb vele netezni, olvasni, filmet nézni, játszani. A nagyságnak igaz megvannak a hátrányai is. El kell dönteni miből engedünk. Az aksija is sokkal többet bír mint a T-é. A note2 vel 2 napot is elmászkálsz, míg a T nap végén feladja. Még van egy nagy előnye az S-pen, amivel rengeteg jó funkció van,+ osztható képernyő. Szerintem sokkal több + van a Note 2 mellet, mint a T mellet. Mind a kettő jó választás, de én a Note 2-t vállasztanám.
2012. dec. 15. 04:27
8/14 anonim válasza:
Érvein a T mellett:
-Sokkal emberibb méret.
-Jobb minőségű, mint a Note 2.
-Bár 2 magos, a Tegra 3 4 magos szintjét hozza. (Tudom, a Note 2 ben Exynos 4412 van) És manapság még nincs ami kihasználná a 4 magot.
-A Sony jobban optimalizálja a szoftvereit.
-Ezek a bizonyos szoftverek valahogy egységesebbek is.
2012. dec. 15. 13:40
9/14 anonim válasza:
...De ezen hogy lehet gondolkozni?
Samsung a király Fényévekkel jobb az iPhone 5-nél is a note 2, a Sony hol van emelett???:)
Mennyél be egy üzletbe.
Fogj a kezedbe egy Note 2-t, ha nem túl nagy neked, akkor ez a te telefonod!
2012. dec. 15. 21:20
10/14 anonim válasza:
Xperia T-nek pont jó a mérete szerintem, és semmivel nem rosszabb mint a note 2, csak belefér a kezedbe :DD
Ha neked számít hogy jó nagy téglafónod legyen, akkor vedd inkább a note 2-t.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!