Apple Iphone 5 vs Asus Padphone 2?
Az hogy divattermék lett arról a telefon nem tehet. Amúgy nekem ez inkább negatívum, hogy divattermék, de ezzel együtt is marha jó telefon. Akkor inkább megvárom az 5s-t az a két hónap ide vagy oda már mindegy és talán azt kell mondani az Iphone 5 egy kicsit kiforratlan még, Talán az 5s-ben kijavítják a hibákat és tuningolnak kicsit.
Pl.: NFC, úgy olvastam A9 Cortex 4 magos processzor lesz az 5s-ben, még jobb, szebb kijelző, talán a sérülékenységre is találnak valami gyógyírt, meg az ilyen idegesítő dolgokra Pl.: a lila fénykép, és a beragadó adatkábel. Szerintem az Iphone 5s nagyon jó lesz mint anno a 4s volt, akkoriban a 4-et gondoltam kicsit kiforratlannak, de a 4s orvosolta a hibát. Ha követik azt a gondolatmenetet egyértelmű, hogy Iphone 5s, de ha esetleg elrontanák, mert lehet, még mindig tudok Asus Padphone2-őt venni.
Szubjektív, de az iPhone szerintem kizárt, mert nincs benne az a +, ami a Padfone-ban benne van. Ha szeretnél 1 tabletet is, meg 1 telefont, akkor padfone. De a 2 között ott az átmenet, a Galaxy Note 2, ami ilyen középméret.
Én is a Padfone 2-n és a Galaxy Note 2-n gondolkoztam, aztán rájöttem, hogy nekem nincs szükségem a Padfone-ra, mert nem használnám szinte soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!