Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik szolgáltató a legolcsóbb?

Melyik szolgáltató a legolcsóbb?

Figyelt kérdés
Most lesz új telóm és mindenképp szeretnék szolgáltatót váltani.Most Pannonos vagyok.Melyik éri meg.Maradjak,Tré-mobil,Vodka?
2009. aug. 21. 19:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
attól függ milyen hálózatba beszélnél... a Vodánál hétvégén ingyenes hálózaton b.
2009. aug. 21. 19:50
 2/11 anonim ***** válasza:
Hagyd a vodkát az szar!!!
2009. aug. 21. 19:56
 3/11 anonim ***** válasza:
maradj pannonnál, az a legjobb. tré mobil alapból szar, a vodka szintén. a pannon a legolcsóbb, hidd el. először tré mobilosom volt, utána váltottam pannonra, ugyanannyit beszélek egy hónapban, de feléért!!
2009. aug. 21. 19:58
 4/11 anonim ***** válasza:
szerinted sz@r... itt ha megnézed a főoldalt épp 2 friss kérdés van aki át akar menni a vodához... de te nagyon nagy szakértő lehetsz ha vodkát mondassz... én mind a 3 nál voltam és ő tapasztalatokat vár nem véleményt... ez nem közvéleménykutatás...
2009. aug. 21. 19:58
 5/11 anonim ***** válasza:

vodánál szeretik az embereket átvágni mindenféle jól hangzó akciókkal, ami aztán a szerződés 10. oldalán apróbetűben kiderül, hogy nem is úgy van.

én is a pannont ajánlom.

2009. aug. 21. 20:04
 6/11 anonim ***** válasza:
Pannon!!
2009. aug. 21. 20:37
 7/11 anonim ***** válasza:
talán el kéne olvazsni a szerződést nem csak firkantgatni... amugy nem mondta h feltöltős akar-e lenni... és akkor bizony jobban jár a vodával...
2009. aug. 21. 22:34
 8/11 A kérdező kommentje:
Feltöltőkártyás vagyok jelenleg és az is maradok.
2009. aug. 22. 22:30
 9/11 anonim ***** válasza:

szerintem pannon. én mind3 nál voltam már. tré mobil semmiképpen se... voda nemrossz.. de a pannon djuice a legjobb. 20ft sms mindenhova, 20/perc pannonosnak.

és pannonnál van 1000ft-os feltöltő kártya is

2009. aug. 23. 22:12
 10/11 anonim válasza:

Sztem is a pannon

DE

nekem van t-mobilos telóm is annyi a jó oldala ha beállítod a t-perceket egy kis ár ellenébe kapsz ezer percet amit hétfőtől csütörtökig este 10 után reggel 5ig aztán péntek szombat vasárnap egésznap beszélhetszle egy hónapon át

ennyi pannonnál meg jó a térerő olcsó és van 1000res feltőtő kártya

a jodafone ugy szar ahogy van átverés,"nincs hálozat",stb

ennyih

2009. aug. 24. 11:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!