MA vettem egy samsung galaxy s 3 clone telefont akitől vettem azt mondta hogy a szoftvert frissíteni kell a netről valahogyan de én enmtudom hogyan kell ezt? Segítsen valaki lécci!
Kicsit bonyolult, de megoldható. Klón S3 esetében ezt kell csinálni:
-leveszed a hátlapot
-kiszeded az akksit
-az akksi érintkezőjéhet odateszel egy kb fél cm átmérőjű vasrudat
-kőműves kalapács segítségével akkorát vágsz a rúdra hogy a teló kettétörik
-most hogy kihasználtad a klón adta lehetőségeket, vegyél egy telefont. Nem klónt, telefont.
"Újabb balek."
Mindig is voltak, vannak és lesznek. Az evolúció könyörtelen.
Sok értetlen és nem hozzáértő emberke van itt :)
Igenis lehet a klón telókhoz redszert szerezni... s3 klón azaz "android i9300 Clone" telefonhoz is van sok-sok főzött rom amit használók készítettek majd közzétettek az interneten. A telepítéshez pedig nem kell mást tenned, mint memóriakártyával rendelkező telefonodat ROOT-olni kell majd feltenni egy Recovery programot! A memóriakártyára rá kell tenni a lelöltött "új" rendszert és újraindítani a telefont recovery módban, majd elvégezni a telepítést.. végül újraindítás és tádááá.. az új ROM(rendszer) fogad! Ha további kérdésed lenne, esetleg több segítség kellene írj bátran!! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!