Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » "Nincs elég memória" Miért...

"Nincs elég memória" Miért írja ki ezt a telefonom (NOKIA 6234) 1,9GB szabad memória esetén?

Figyelt kérdés
Vettem egy új 2 GB-s memóriakártyát, letöltöttem rá egy témát, és mikor "Alkalmaz"-ni szereném a telóm azt írja ki, hogy nincs elég memória. Valószínüleg, hogy a telefon memóriáját szeretné használni, de hogy tudom átállítani, hogy ne azt?
2009. aug. 21. 15:06
 1/8 anonim ***** válasza:
sehogy...indítsd ujra a telefont meg vedd ki a karit és tedd vissza
2009. aug. 21. 15:09
 2/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm, megcsináltam, de sajnos a probléma nem oldódott meg.

Várok más javaslatokat is! Ja, és a kártyát is leformáztam.

2009. aug. 21. 15:36
 3/8 anonim ***** válasza:
még elfelejtettem írni h nekem is ezt csinálta 1ik gyári témával és egy időm után megszűnt
2009. aug. 21. 16:15
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha van a telefon memóriáján valami, helyezd át a memóriakártyára. Nekem úgy működik.
2009. aug. 21. 16:21
 5/8 A kérdező kommentje:
Nincs semmi, csak a gyári cuccok, azokat meg nem lehet áthelyezni. Még mindig nem jó :(((
2009. aug. 21. 17:44
 6/8 anonim válasza:
zárj be mindent ami a háttérben fut, mert lehet hogy nem a fizikai memória méretével van ptoblémája hanem a virtuáliséval...
2009. aug. 23. 17:27
 7/8 A kérdező kommentje:
Most lehet, hogy nagyon szőkének tűnök, de mit és hogyan zárjam be? Mire gondolsz?
2009. aug. 24. 11:12
 8/8 anonim válasza:
Formázdd le a kártyát!
2010. júl. 16. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!