Androidos telefon képminőségét nem lehet javítani szoftveresen?
ez igy van ahogy az 1* válaszoló irta. mondjuk nem 100 jobb a kijelzője de jóval erősebb és tisztább,fényesebb a kijelzője. szoftveresen sehogy de ha beviszed szervizbe és találnak egy ugyanakkora "erösebb" kijelzőt akkor megkérheted rá őket hogy cseréljék ki arra de nem éri meg mivel majdnem anyiba fog kerülni mint maga a készülék
DE EZ CSAK AKKOR LEHETSÉGES HA MÁR NINCS RAJTA GARANCIA.
Ez egy klasszikus 5Mp felvétel valami régebbi vagy olcsó géppel. Nincs vele baj, ez ennyit tud. Szoftveresen lehet befolyásolni a zoom gyorsaságát vagy a fényérzékelők működését, de lencsét nem tudod kicserélni.
A felettem lévő handabandázásának semmi köze a kamerához. Hogy egy pixel shader technológiával operáló közel 3 éves "amoled" képernyő hány óriási fokkal rosszabb egy rendes TFT képernyőnél, bele se megyek :-)
Igen, én is úgy vettem észre, hogy az első kettő félreértette. A kérdésem magáról a kameráról szólt, és arról hogy az milyen képet csinál! De azért köszönöm a hozzászólásokat!
#3: Nem, ez egy 3.2MPx-es kép a telómról. Szóval magát a kép minőségét (hogy felnagyítva is sokkal kivehetőbbek legyenek a részletek), nem lehet valamilyen androidra telepíthető szoftverrel befolyásolni? Értem... És, azért, sajnálom.
Végül is lehet, hogy lehet...
A kamera hardvere adott, azon változtatni nem tudsz. Szoftveresen lehet módosítani pl. a JPG-tömörítés mértékét, a zajszűrést, ilyesmit.
De valószínű, hogy ehhez nem elég appot telepíteni, inkább a rendszerbe/driverekbe kell belepiszkálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!