Melyiket éri meg megvenni? Az androidos vagy egy Windows telefont?
Egyértelmű választ erre nem fogsz kapni, valakinek ez tetszik, valakinek az...
Én az androidot részesítem előnyben, mégpedig azért, mert ezt legalább kezdem ismerni... Rengeteg olyan app van amivel okosítani lehet a telót, nagyon jól személyre lehet szabni, és ha értesz hozzá nincsenek határai a lehetőségeknek. Az enyém hardverileg meg sem közelíti a mostani telefonokat, ezért a gyártó a szoftvert sem fejlesztette tovább. Nincs probléma, nemhivatalos frissítésekkel fut tovább, és olyan dolgokat tud, amiket gyárilag soha nem tudna.
A windows-os telefonoknál nem tudom, hogy milyen lehetőségek vannak, ezért nem tudok véleményt mondani elfogulatlanság nélkül.
Igen, erre mondtam, hogy annyira nem ismerem a windows-osokat, ezért elfogulatlanul nehéz válaszolni.
Ettől függetlenül még mindig androidra szavazok, mert ha nekem nem tetszik a launcher, akkor feldobok egy windowsosat.
Szerintem egész meggyőző: http://www.youtube.com/watch?v=1XCq4mSnByQ
n?k?m androidos van, d? sz?rint?m jobb a windows phon?
bocs, d? az ?gyik b?tűt n?m írja r?nd?s?n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!