Miért csúszik el/arrébb a képernyő mikor kinyitom a billentyűzetet? ( Sony E. Xperia X10 mini pro, alul link )
Szóval az a problémám, hogy kinyitom, és az egész feljebb csúszik. Az állapotsor alulra kerül, de nem tudom elmagyarázni, szóval megpróbáltam úgy megszerkeszteni a képet... De egyébként ezk után úgy kell kezelnem a telefnt, mintha minden a helyén lenne, csak épp nincsen.
Link:
Ne foss miatta!
Ments le minden adatot, tedd újra az oprendszert (ajánlatos akkor már 2.3 v 4.0) és utána rakd vissza az appjaidat, telószámaidat, smseket, stb.
Semmi baja a telónak, csak néha megh.lyül.
Ja, és ha csak a 2.1et akarod, akkor pc companionnal a legcélszerűbb (sokan ajánlják még a seust, de soha nem használtam). Ott szoftverjavítás, érzékeli a telódat, letölti a hozzávaló romot, lehúzod, vissza, felteszi, bekapcsolod...
Ha meg újabbat akarsz, akkor csak főzött van rá, érdemes flashtoollal csinálni, mert az szinte mindent tud. (persze ettől függetlenül a pc companion fent kell legyen mert ott vannak a driverek)
Így van! Maradjunk a 2.1nél. Pc companion letölt, indít, support zone, frissítés. Gondolom 2.1es androidod van, kiírja, hogy nincs új, és ott menj a szoftverjavításra.
Okézgatsz, stb, letölti a szoftvert, kihúzod a telót, kikapcs, visszagomb folyamatosan, visszadug (kikapcsolva), led zölden világít, gomb elenged, ha végzett lehúzod és bekapcs. ÚJ, gyári szoftver.
előtte ments minden adatot! Appok (roottal titanium backup, nélküle file expertel biztonsági mentés), telószámok (exportálás sd kártyára), smsek (passz:D), beállítások ami kell jegyezd meg- pl netbeállítás.
minden olyan adatod legyen meg, ami utána kellhet, mert töröl mindent a telóról!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!