Samsung Galaxy Mini 2-őn elfutnak a következő játékok? Dead Trigger, NBA Jam, Temple Run, Anger Of Stick 2, Dead Space 2, Doom
Kompatibilítás nem azonos azzal hogy el fog-e futni.
Annyira fognak menni szerintem hogy ne zavarjon,kicsi lagg elképzelhető sajnos :)
nekem ilyen telóm van, mindet próbáltam s mindemt is LAGG NÉLKÜL...odjuk kicsit buheráltam rajta... csúcsteljesítményem van.... a cpu 1.4 helyett 1.8.... a szabad ramom legroszzabb esetben is min. 210mb... legjobb esetbe 290-300mb...
állíthatok be pluginokat amelyekkel "szimulálhatom" a játékokat hogy milyennek ismerje fel a procim, (nvidia, qalcomm, powerVr) ez megoldja a kompatibilitási problémákat, és ha eggyes szuper high játékhoz még ez is kevéslenne ami ritka... akkor is tudom állitani egy spec. progival a játék textúráját, felbontását, részletességet.... tehát nincs az a játék ami nekem eddig ne ment volna...
amit probáltam a telomon s persze lagmentesen futott:
Amazing spiderman
Dark knight rises
Nova 3
Nfs most wanted
Sacred odyssey
Battlefield bad company 2
Chaos rings
Gangstar rio
Wild blood........stb.
Ha segítséget szeretnél szivesen segitek, csak irj privátban..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!