Milyen 9,8" feletti táblagépet ajánlatok?
Anyukámnak szeretém venni karácsonyra. Szempontok, hogy lehessen rajta normálisan internetezni, zenét hallgatni, videót nézni, és levelet írni. Nagy kijelző kell neki. Abból az egy feltételből nem megyek alá. Néztem a Neuxus 7-et, de a 7" kicsi, a 10"-os változat meg még nem kapható itthon.
Keret max 80 ezer, 85 ezer, de az már nagyon a felső határ. Válaszokat köszönöm.
Megyek majd szombaton kipróbálom a Media Marktban a Nexus 7-et, mert mindenhol ezt ajánják. Tudom, erős, ismerem a hardvert, és a szoftvert is, csak sehol nem találtam ehez a 10"-hoz hasonló méretet ilyen erővel szerelve. Laptopomon Windows 8 megy, nagyon tetszik anyunak, de win 8-as tabok 200 felett vannak...annyim azért nincs.
Ötleteket várok még. Utolsó! Azt a márkát nem ismerem, mennyire megbízható? Nem félévben gondolkozok, hanem években, ezért érdekel.
Esetleg az Samsung Galaxy Tab 2 10.1?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!