Mi a véleményetek erről?
Van egy sony ericsson k 770i telefonom. Most volt egy éves többször előjövő probléma, hogy az audio kapcsolat nem épül fel sem egyik sem másik irányba vagy csak egyik fél felé épül fel. Többször volt szervizben. Most vittem vissza ezzel a problémával 3x. Kijelentették, hogy beázott ami soha nem történt meg, max a zsebemben volt és ha dolgoztam és megizzadtam ott lehetett egy picit nedves. Kijelentették, hogy egy papír lap beszíneződött rajta ez bizonyítja, hogy nedvességet kapott és ezért elvesztette a garanciáját.
Nem javítják. Van egy Nokia telefonom is azt is ugyan ilyen körülmények között tartom de azzal soha semmi baj. Ezt a csodás véleményt a T-mobile csinálta. Ti mit csinálnátok a helyemben?
Azt kérdezed,én mit csinálnék ?
Én ,a többször javított telót eldobnám,a Nokiával meg telefonoznék vidáman. Tuti,hogy nem küszködnék itt még szervízzel,meg T mobillal,meg senkivel se.
Persze ebbe a bosszantó csak az, hogy ez lett volna a 3. javítás és most hoppá véletlenül beázott a zsebemben.
Erre mondtam nekik, hogy ja de ha be is ázott ami nem igaz akkor sem új probléma. A válasz erre így már sajnos nem áll módjukban mit kezdeni vele.
SZÁNALMASAK
Nem ismerem a telefont, amiröl beszélsz, de a minap beszélgettem egy hozzáértövel, aki elmondta, sokszor elöírt használati viszonyok mellett is tudja a telefon a beázás jeleit produkálni. Sok telefonnak nagyon rossz a szigetelése, a páradús levegö és hömérséklet ingadozása kapásból elöidézi ezt, pl. ha télen hideg telefonnal bemész a párás lakásba, fürdöbe. Fényképezögépeket pl. elö sem ajánlott ilyenkor venni a táskából, pontosan ez okból. Sajnos a telóval ezt nemigen lehet megtenni. Olyan emberek, akik sokat hordják zsebben és erösebben izzadnak, rendre belefutnak ebbe a szituba.
Sajnos nem lehet ez ellen mit tenni, hiszen magában a garanciaszerzödésben van a hiba, ahol le van szögezve, hogy ha nedvesség jelét mutatja, akkor viszlát. A baj az, hogy nincsen elkülönítve a magas páratartalom okozta "nedvesség", egy természetes mértekü kondenz kicsapódás miatti, csepergö esöben telefonáltam, vagy esetleg beleejtettem a kádba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!