Elromlik a telefonom akkumlátorja, ha mindennap feltöltöm?
Figyelt kérdés
androidos telefon2012. dec. 10. 21:41
1/6 kisvuk29 válasza:
Miért romolna el?
Én is naponta töltöm.(SK17i Android V4.0)
2/6 anonim válasza:
Igen elromlik. Én pl 4-5 naponta töltöm a telefont. 1-2 nap tudom használni, utána lemerülten fexik az asztalon.
Komolyan: ami használnak az el is romlik. Valszeg előbb fogod cserélni a telefont, mint hogy az aksi tönkre menne.
3/6 kisvuk29 válasza:
Én már a 2nap pár órának is örülök.Te vagy zseni vagy vagy gyengébb a procid.De biztos,hogy 1 év és lehet cseréled addig meg bírja. :)
4/6 anonim válasza:
Én öt éves akkumlátort használok és minden nap rajta van a töltőn de csak azért hogy százon legyen és semmi baj vele két napig bírná ha nem lenne rajta ,míg az utángyártott eleve egy napig bírta kár volt megvenni.
5/6 anonim válasza:
Akkor kell tölteni, amikor lemerül, vagy erősen lemerülőben van. Így lehet a lehető legjobban megkímélni.
De egyébként a használattal, és minden egyes töltéssel az akkumulátor amortizálódik. Márpedig sajnos az akkuk a nagyon könnyen amortizálódó termékek közé tartoznak.
6/6 anonim válasza:
utolsó nem biztos h jót ír. Nekem az xperia U leírásában az van, hogy nem szabad teljesen lemeriteni, a sok töltés nem befolyásolja az akku élettartamát. Én is naponta töltöm, ezek már erre vannak kihegyezve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!