Mit csináljak? Ki**** az ideg ettől már!
A telefonom (nokia 500) egyszerüen képtelen elküldeni egy szar*s e-mail-t is!!! Küldenék el róla egy e-mail-t csatolnék hozzá egy videót (3 perces) kiírja beszúrás, majd kidobja, hogy nincs elég hely a telefonmemóriában töröljön elemet! Na most ez nekem 2 ok miatt is fel****** az agyamat!
1! A videó, a cserélhető memóriakártyán van, nem a telefonmemóriájában! Akkor még is mit keres az ott?
2! Minek kell törölni a telefonmemóriából, ha a videó nem is azon a helyen van?? Hanem a memóriakártyán? Vagy már az a divat, hogy először tegyük át a telefonmemóriába, és onnan csatoljuk hozzá a fájlt? Ráadásul a legelső alkalommal teljesen kinullázta a teló memóriáját.
Na most tisztázok nektek valamit: A telefonaban ez a 3 tárolóegység található:
C: meghajtó (256MB-nyi telefon ramja)
F: meghajtó (telefon belső 2Gb-os memóriakártyája)
E: meghajtó (beletett 2Gb-os microSd kártya)
Na most ezt a 256MB-ot amiből jó ha volt vagy 35MB szabad, teljesen kinullázta a legelső alkalomra! Törölnöm kellett de mit a sza*t? Ha semmi ismétlem semmit nem találtam egyik mappában sem. (zenére, videóra képre gondolok) Leszedetem róla: az alap Angry Birds-et, meg vagy 2 appot, most lett hely, megint bepróbálkoztam de megint kinullázta! ajj! S.O.S! Segítsetek. A Magne B6 már nem sokat ér! Mit kellene ezzel kezdenem???? Értelmes és normális válaszokat várok! Megbántam, hogy NOKIÁM VAN!
Mit csináljak?
A.) Nyugodj meg, számolj 10-ig
B.) 1.) Tedd át gépre és küld el onnan
B.) 2.) Tegyél fel Dropboxot, másold oda a fájl, majd szinkronizáld és a linket oszd meg a fogadóval.
Ez probléma az e-mail technológiájából adódik.
A levelek egy ú.n. MIME kódoláson esnek át, ez vonatkozik a csatolt fájlokra is. Mivel az e-mail kliens rendszerprogram, ezért az ideiglenes tárolója a C:\-n van és így ott próbálja meg létre hozni a MIME kódolt csatolmányt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!