Milyen telefont vegyek?
még sosem volt okostelefonom, annyira nem is érdekel a dolog, de sajnos a mostani handy-m már az utolsókat rúgja.
nem nagyon értek a ezekhez kütyükhüz,
lumia 920 tetszik. mi a véleményetek róla? egyéb ajánlás?
igazabol ami az igenyeidnek es a penztarcadnak megfelel.
a lumia 920 nagyon jo telefon a 1.5ghzes duplamagos procival.8mpixeles kameraval, 2000mAh-es aksival.
hazankban majd csak jovo ev elejetol lesz kaphato.valassz olyat amit teljes mertekben ki tudsz basznalni.
egyösszegbe egyik telefont sem akarom kifizetni, a részletfizetés kevésbé megterhelő
iphone-t nem akarok, még ami szóba jöhet az a galaxy s3
köszönöm szépen. igyekszem jól dönteni, ha már rászántam magam..
de annyira sajnálok ennyi pénzt kiadni egy telefonért. régi telefonomhoz már alkatrészek sem lesznek, ha valami tönkremegy benne...
tudna. ajanlani akkor az lg 4x Hd-t.nagyon jo telefon ,nagy,ha erre vagysz.igaz ez hatranya is.a neveben is benne van 4x tehat 4magos proci es h HD ami 1024x768 as keppontal rendelkezik.90000fttol kaphato mar.
en nemregiben samsung galaxy s2-ot vettem 100e-ert de megerte.en is ezen voltam h ne vegyek egyhamar telefont.
de amugy sikerult mar valasztanod?
(iphonet nem ajanlok..:) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!