Mennyibe kerül használtan egy LG Shine?
szia. nekem lg shine -om van,ha jot akarsz magadnak ne vegél.az enyém most volt egy éves és most van 4 szer szervizben. 3 barátnöm van akiknek ugyenz van,és nekik soka probléma vele.sürün lefagy,kikapcsol magátol, megsüketül.én most akaroka gyéártónak irni,hoyg cserét szeretnék,mert hétfön hoztam ki a szerviböl,és tegnap vittem vissza.
suzép telefon,de jol gondold meg,nagyon sok rossz készüléket adtak ki belöle,t-mobil-os mondta nekem.
hát én nem tudom,de nekem 1évig volt shine telóm,és én teljes mértékben meg voltam elégedve vele:)Nem szokott lefagyni,semmi baja nem volt!És csodálatosan szép képeket tud csinálni!Nekem egyedül az nem tettszett benne,hogy eléghalk vlt,és sokszor nem hallottam!!
Ezért adtam el 10000ft-ért!!
az akksija jól birta...és szép kis teló
és a memóriája bővithető,az enyémbe 2GB-os kártya volt!ha érdekel irj itt!
Nekem is Lg shine-om van!
Tényleg ne vegyél! Nekem egy éves és már a képek amit csinál tiszta homály!
10.000ért elviszik/eladom! 10.000Ft alatt meg pláne ne vegyél mert annak hatalmas hibája lehet ha annyiért adják!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!