Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan csináljam meg?

Hogyan csináljam meg?

Figyelt kérdés
Samsung galaxy mini-m van és szoftvert frissítettem rajta de nem történt semmi. Azt írta ki hogy sikerült a frissítés de mégse történt semmi, nem lett rajta semmi új. Megpróbáltam újra frissíteni de azt írta ki, hogy nincs új szoftver. Ezt hogyan tudom megcsinálni? Valaki segítsen!!

2012. dec. 9. 15:33
 1/6 anonim ***** válasza:
A szoftverfrissítés után nem feltétlenül veszel észre új dolgokat, lehet hogy az új szoftverben csak apróbb hibákat javítottak.
2012. dec. 9. 15:40
 2/6 A kérdező kommentje:
de egyik barátomnak is androidos samsung-ja van és neki sikerült :S meg egy csomó embernek
2012. dec. 9. 15:43
 3/6 anonim ***** válasza:

És neki milyen samsungja vagy?

Mert a jobb készülékekre szánt frissítések tartalmazhatnak olyan dolgokat pl. módosított kezelőfelület amit a rosszabb vagy régebbi modellek nem kapnak meg.

2012. dec. 9. 15:52
 4/6 anonim ***** válasza:
Mit vártál, mi lesz benne az új? Gondolom 2.2-t frissítettél 2.3-ra. Írd be a billentyűzeten: *#1234# aztán írd le ide, amit kiírt a telefon, és megmondom sikerült-e a frissítés.
2012. dec. 9. 17:50
 5/6 A kérdező kommentje:

PDA: S5570XWKS7

PHONE: S5570XWKS2

CSC: S5570OXXKS2

ezt írta ki :)

2012. dec. 10. 17:01
 6/6 A kérdező kommentje:
például nekem még az a régi feloldás van pedig annak is változnia kellett volna nem? a barátomnak is samsung mini-je van..neki jó
2012. dec. 10. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!