Valaki aki ért hozzá segítene? Megköszönném
Sem elkeseríteni, sem biztatni nem tuslak/foglak..
Amúgy a 3 hónapodat nem értem, mert az nálam csak 2 akárhogy nézem.
Szoktam rendelni "onnan" és kb. átlagosan 5-6 hét alatt ér ide a feladástól (nem a rendeléstől/fizetéstől), ezt a postai bélyegzőn látom.
Na mármost a javított cucc sem érkezik másképp.
És akkor visszafelé sem gyorsabb, a telefonod befut egy kereskedőcéghez (akik árulták), de ők nem szervizelnek, a kameracserét nem egyszerű ki-be forrasztással (pákával) lehet megcsinálni.
Nekik a megérkezés után még el kell küldeni esetleg a gyártó szervizébe, ahol nem úgy van, hogy hol van már az a Magyarországról érkezett?, besorolják.., alkatrészt hozatnak, ha nincs, megcsinálják, visszaküldik a kinainak, aki aztán postára adja.
Ne légy türelmetlen, próbálj számolni azok szerint, amit leírtam és bizzál benne, hogy visszakapod.
Mielőtt reklamálsz, olvasd el a garanciális feltételeket, én nem találtam honlapjukon, lehet csak árurendeléskor látható pl. ha gyártói a garancia, akkor bizony ennyi időbe telik.
Valóban vannak rendelések és lehet választani a szállítási módok között.
Esetemben általában FreeShippingel (ingyenes szállítás) vásárolok (az 5-6hét), de ugyanott megtehetném a DHL-es szállítást is, ott 1-1.5 hét a szállítás, csak az valahol átlagosan 20-40Dollár között mozog, annyit meg nem adhatok érte, mert akkor már itthon is megvehetném lassan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!