Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mért falja úgy minenki az...

Mért falja úgy minenki az érintőképernyős telőkat?

Figyelt kérdés
Én lassan már hányok tőlük, semmi izgalmas vagy elegáns formájuk nincsen egy nagy téglalap és kész. A samsung s5610-en vagy a motorola gleamen kívül semmi említésre való mobil nincs manapság.

2012. dec. 9. 05:59
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Nem, nem vagyok teknikai analfabéta, de ha mindenáron filmezni akarok a buszon akkor elkezdek picit gondolkodni és hamar rájövök hogy egy tableten, vagy egy netbookon, vagy akár egy notebookon érdemesebb megnézni a filmet, habár ezeknek sem bírják tovább az akksijai, de nagyobb kijelzőn - kényelmesebben - nézhetem meg a műsort. És az sem elhanyagolható hogy miután lemerül az akku a telefonomon még mindig elérhető vagyok. Ennyi.
2012. dec. 9. 12:14
 12/22 A kérdező kommentje:
Nem beszélve arrl hogy én full hd felbontásban netezek szupergyors internettel, és ezért havi pár ezer forintot fizetek. Filmet pedig a számítógépemen játszok le másodlagos kijelzőt használva HDMI kábellel összekötve ami ugyancsak Full HD. Általában BR-ripes nézek amiknek sokkal jobb a felbontásukmint a dvd ripeknek. Szóval beszélj nekem it technikai analfabétizmusról, mert itt inkább arról van szó hogy te megeszed azt a maszlagot hogy neked akkora kijelzőn kell filmezned és ezért olyan árat fizetsz amiért televíziót lehet venni. Tehát ha választani kellene arról hogy ki a béna (de leginkább h.ülye) akkor az te vagy barátom.
2012. dec. 9. 12:50
 13/22 anonim ***** válasza:
Telefonon filmezés: buszon, vonaton, utazás közben, nem otthon. Mi nem érthető ezen? Nem azért nézik azon, mert még nem jöttek rá, hogy nagy képernyőn jobb.....
2012. dec. 9. 13:03
 14/22 anonim ***** válasza:

Nokia Lumia,bármelyik!Egyedi forma és nem másolt stb.Miért falom az érintőképernyős telefont?Tegnap épp pesten jártam.Egy évben egyszer járok általában de van aki hetente vagy naponta.Szépen elnavigáltam magam bárhova gos-el,tömegközlekedéssel.Lehet ha nincs nálam azt se tudom,hogyan merre.Kérdezgethettem volna órákat és lehet nem is találtam volna oda könnyen.A telefonom mindent megoldott!Ez most csak egy jó példa volt!

Épp ha elmegy az áram nálunk,hogy nézem meg a számitógépen,hogy kit hivjak?Ja hoppá ott a telefonon egy szaknévsor!Már hivom is a szerelőt.Jó persze ez is csak példa,mert villanyszerelő a szakmám :D Épp utazok hazafelé de szeretném ha otthon egy jó kis pizza várjon,telefon-pizzériák-milyen izű-telefonszám-rendelem mire hazaérek már ezsek is.Még számtalan példát nondhatnék,miért is jó ha van egy okostelefonod!

2012. dec. 9. 13:17
 15/22 anonim ***** válasza:
De te nagyon okos.A netbook sem fér el a zsebedben:D Itt nem arról van szó hogy hogy jobb filmet nézni hanem melyik a zsebkompatibilis.Egy tabletet,notebookot soha a büdös életbe nem raksz zsebre de egy telót már igen.És (bizonyos)telók alkalmasak filmnézésre is.(többek között)Meg még sokminden másra is.És akkor ha kell valamit intézni akkor nem az van jajj otthon hagytam a PC-met gépházastól meg monitorostól hanem csak előveszed az okostelódat és már intézed is amit akarsz.
2012. dec. 9. 14:40
 16/22 anonim ***** válasza:
Kérdező, egyre jobban megy el az eszed, már azt kell hogy mondjam. Gondolom nem engedheted meg magadnak hogy okostelefonod legyen, ezért fikázod azt akinek van. Mellesleg a tableteknek is ugyan olyan a formájuk, nagy téglalapok és kész. Sőt, a laptopok és netbookok is ugyan olyanok. Ennyi
2012. dec. 9. 14:43
 17/22 A kérdező kommentje:
Mért ne engedhetném meg magamnak? Két különböző dolog hogy direkt nem veszek ilyet vagy nem tudok félrerakni mondjuk 60-80 ezret rá. Egyszerűen nem értem hogy mi szükség erre. Logikátlan megoldásnak gondolok ekkora összeget kiadni egy telefonért. Ennyi az egész. Nekem az a fontos hogy legyen megkapó formája, mp3at és rádiót lehessen hallgatni vele, camera lehet rajta, Legyen jól hallható az akivel beszélek, és legyen hangos a hangszórója. Ennyi. Na de köszi a válaszokat, zárjuk is be a témát mert at hiszem sok-sok választ kaptam amit tiszteletben tartok, ám én mégis úgy gondolom hogy nem fogok "okos" telefont venni mert elég ha én magam vagyok okos :)
2012. dec. 9. 15:14
 18/22 anonim ***** válasza:
Ha kethetente keresnel fel misit akkor kb. lesz*rnad hogy minek az ara logikus, es minek nem...
2012. dec. 9. 16:04
 19/22 A kérdező kommentje:
Akkor valószínű hogy igen. De az emberek nagy része lássuk be, nem ennyit keres. Ennek ellenére vesznek havi fizetésükbe kerülő telókat csak azért mert úgy érzik hogy ettől többek. Pedig nem.
2012. dec. 9. 16:13
 20/22 anonim ***** válasza:
És az miért zavar téged hogy sok ember megveszi magának? Ne érdekeljen és kész. Tenni úgy sem tudsz ellene.
2012. dec. 9. 16:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!