Galaxy s vagy Sony E xperia mini pro?
Nekem Xperia Mini-m van és igenis jó, és ha te le akarod cserélni egy sz@rra hát cseréld de ne sózd rá másra, vagy inkább ne vegyél semmit.Hogy miben jobb?Hát szinte mindenben, tessék:
Most pedig mond meg hogy miben jobb, mert én még mindig nem tom.
Írtam hogy jobb?nem hiszem... Én csak azt írtam, hogy az enyém az iszonyatosan szar.De még senkitől nem hallottam róla jót.
Nem tudom a galaxy jobb-e vagy sem, éppen ezért kérdeztem.
Ha ennél rosszabb akkor nem is tudom mit lenne érdemes venni :D
Figyelem, jönnek az érvek!
Nah szóval, nekem van Galaxy S-em, nem a legjobb telefon, de nagyon szeretem. A kijelzője Gorilla Glass - nehezen karcolódik, törik. Emellett Super Amoled, tehát a betekintési szög nagyon magas, 180°, a színek élénkek, ha automatikus fényerőre van állítva, napfényben piszok jó a láthatóság. A proci nem egy erőgép, 1 GHz, Hummingbird, Adreno 205 grafikus gyorsítóval. Azért ez is elég morcos - a komolyabb játékok, Dead Space, Backstab, Real Racing 2, Fast Five, Shadowgun, Nova 1-3, Modern Combat 1-2, Starfront Collision mind akadásmentesen mennek. Az akksi sajna nem tart örökké, 1-1,5 napig tart. A fényképezőgép teljesen rendben van, bár a LED hiányzik. Van előlapi kamera, a gyári zenelejátszóhoz pedig mellékelt hangszínszabályzó. A wi-fi rendben, telefonáláskor pedig különösen jól hallani mindent
Figyelem, jönnek az ellenérvek!
A kijelzôrôl annyit hogy a gg sem több mint a többi mára már alapnak számító scratch resistant kijelzô, ha úgy tetszik parasztvakítás, ha nem hiszed szivesen belekarcolom neked a neved a kijelzôbe vagy akár be is tôrhetem, nem fogja sokkal tovább bírni mint egy más átlagos érintôs teló, meghát a fóliázás már alap dolog kéne legyen. A betekintési szöggel már egy egyszerü ledes kijelzôvel sem lesz gondod, fôleg hogy még most is elég sok TFT-s telót adnak ki. A proci az cortex A8, a chipkészlet hummingbird, a gpu meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!