ZTE BLADE 3-hoz keménytok, szilikontok?
az előző vagyok ismét.
szóval, teljesen kétségbe vagyok esve ezért is lenne jó ha válaszolnál :)
a telefonom még nem let pénzzel feltöltve amióta megvettem (dec 6). csak az a pár száz forint van a kártyámon amit kaptam hozzá mikor megvettem.
mobilnetet se kötöttem. és így a wifivel nem tudok itthon ingyen netezni. de máshol se engedi. ez amiatt van, hogy még még nem lett pénzzel feltöltve a telefon és hogy először mindenféleképpen mobilnetről kell történnie a netezésnek és majd csak utána lehet a wifiről?
kaptam a telenortól sms-t hogy ha január 17-ig feltöltöm 3 ezer forinttal akkor kapok 100 Mb és 100 percet ajándékba a feltöltéstől számított 7 napig tudom felhasználni.
nem kér jelszót meg semmit mikor rámegyek itthon.kapcsolódik is, de a net nem megy.
a tescoban voltam ma és ott volt vagy 10 hálózat abból 9 jelszóval volt védve. ami meg szabad volt arra rácsatlakoztam, de netezni megint nem tudtan.
nem tudom szinkronizálni sem a google fiókomat.... nem tudom mi lehet a gond a telómmal :S:S
amikor megrendelted akkor mobilnettel együtt tetted mindezt?
a wifit be tudom én is kapcsolni.... de net nincs!
és pénzzel feltöltötted a kártyádat mielőtt használtad a netet?
netet kértél hozzá?
mert én mikor vettem mondtam hogy be kéne állítani hogy a telő nehogy felmenjen a netre mert akkor fizetnem kell ha nem wifiről netezek. lehet akkor a csajszi akitől vettem letiltott rajta központilag valamit. másra nem tudok gondolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!