Melyik telefont érdemesebb megvenni? Az Alcatel OT-995-öt vagy a Samsung Galaxy S Advaice-t?
Figyelt kérdés
Mit jelent az hogy VGA előlapi kamera? segítsetek már légyszíves :))2012. dec. 8. 18:53
1/6 anonim válasza:
VGA felbontású előlapi kamera van az elején.
Egyébként a Galaxy S Advance mérföldekkel jobb telefon.
2/6 A kérdező kommentje:
Miben jobb mint az alcatel?
2012. dec. 8. 19:18
4/6 winny96 válasza:
jé te, bújj el....a samsungok úgy túl vannak árazva mint a szar. az alcatelnek sokkal jobb át/érték aránya van
5/6 anonim válasza:
A Galaxy S Advance pont nincs túlárazva.. :'D
6/6 Szalai Martin válasza:
Hmmm... vicces mindenki azt a telót védi amilyen neki van.xd
Hát felesleges veszekedni ez a két telefon ugyan azt a teljesítményt nyújtja. Azzal a kis eltéréssel hogy az egyik samsung a másik pedig alcatel... és persze a samsung drágább..:) de ettől nem biztos hogy jobb. Nekem ot 995öm van most is arról pötyögök.. és hát meg kell hogy mondjam szerintem nagyon jó kis készülék. Nagy kijelző,gyors,szép kép.. sokan szidják a Hd videóját de szerintem egész viselhető. Ennyi pénzért viszont túl jó!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!