Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » IPhone 3gs-t hogy lehet...

IPhone 3gs-t hogy lehet frissiteni iOS 6-ra?

Figyelt kérdés
Mult heten elvittuk egy szervizbe,hogy frissitsek,azt mondtak hogy a legujabb verzio van rajta. Hat nagyon nem, 4.1-esem van,es 6.1-es kellene. Esetleg itthon tudom valahogy frissiteni? Hogyan?

2012. dec. 7. 10:15
 1/8 anonim ***** válasza:
44%
A 3gs-re elérhető legfrissebb verzió csak a 4.2.1. Nincs frissebb. Az Apple sajnos nem támogatja már ezeket, így a készülékek elavulttá válnak.
2012. dec. 7. 10:18
 2/8 A kérdező kommentje:
Akkor az egyik ismerősömnek miért van a 3gs-n 6.1-es ?:| A facebookot se meg az instagramot se meg szinte semmit nem tudok letolteni ezzel,valahogy csak meg lehet oldani nem?:)
2012. dec. 7. 10:24
 3/8 anonim válasza:
62%

Az Apple cuccainak pont az a lényege, hogy mindig megvedd a legújabbat. Nem jöttél még erre rá? Semmit nem lehet rajtuk cserélni.... Vegyél iPhone5-öt.

(Ha ismerősödnek tényleg az van, akkor miért nem őt kérdezed. Nyilván valami hack van rá, de hogy tökéletesen jól nem fog működni, az is biztos)

2012. dec. 7. 10:51
 4/8 anonim ***** válasza:

Ilyen marhaságot. Már miért ne lenne iOS 6 3GS-re? Vagy lehet engem átb@sztak és iPhone 5 öt adtak el nekem 3 éve? :)

Lehet frissíteni, szerviz se kell hozzá. Csatlakoztatod iTuneshez és ott a megfelelő opcióval frissíted. Így hirtelen nem tudom pontosan mi van írva, de egyértelmű eléggé. Frissítés vagy valami hasonlót keress. Ha ez nem működik akkor keress meg priviben és segítek.

2012. dec. 7. 11:50
 5/8 A kérdező kommentje:

Koszonom mindenkinek a valaszokat,utolsonak meg foleg!:)

Ment a zoldkez.:)Ja ,meg még egy kérdés..Mennyi ideig frissit? Mert holnapra kellene a telo,1 napig ugye nem frissit?:D

2012. dec. 7. 16:48
 6/8 anonim ***** válasza:
kb 10 perc. De lehet h még annyi sem.
2012. dec. 7. 17:50
 7/8 anonim ***** válasza:
Neem, dehogy. Megvan viszonylag hamar. Először letölti a frissítést, csinál egy biztonsági mentést, felteszi az új szoftvert majd visszatölt mindent a mentésből.
2012. dec. 7. 18:30
 8/8 anonim válasza:
Tudom, hogy már tisztázódott, de azért itt egy bizonyíték (Igen, jó későn!) :D [link]
2013. márc. 31. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!