IPhone 3gs-t hogy lehet frissiteni iOS 6-ra?
Az Apple cuccainak pont az a lényege, hogy mindig megvedd a legújabbat. Nem jöttél még erre rá? Semmit nem lehet rajtuk cserélni.... Vegyél iPhone5-öt.
(Ha ismerősödnek tényleg az van, akkor miért nem őt kérdezed. Nyilván valami hack van rá, de hogy tökéletesen jól nem fog működni, az is biztos)
Ilyen marhaságot. Már miért ne lenne iOS 6 3GS-re? Vagy lehet engem átb@sztak és iPhone 5 öt adtak el nekem 3 éve? :)
Lehet frissíteni, szerviz se kell hozzá. Csatlakoztatod iTuneshez és ott a megfelelő opcióval frissíted. Így hirtelen nem tudom pontosan mi van írva, de egyértelmű eléggé. Frissítés vagy valami hasonlót keress. Ha ez nem működik akkor keress meg priviben és segítek.
Koszonom mindenkinek a valaszokat,utolsonak meg foleg!:)
Ment a zoldkez.:)Ja ,meg még egy kérdés..Mennyi ideig frissit? Mert holnapra kellene a telo,1 napig ugye nem frissit?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!