Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Megéri-e iPhone 4s-t venni? Lent!

Maystroo kérdése:

Megéri-e iPhone 4s-t venni? Lent!

Figyelt kérdés
AZ iPhone 4s most a T-mobilnál 1659900Ft. Kellene egy normális telefon, laptopot nem szeretnék vásásrolni. Amire kellene: zene hallgatás,böngészés,jegyzetelés,filmnézés és olvasás stb... Az Android-os telók is jók, de nekem valami igazán jó kéne és nem menőzni, hanem kihasznlni teljes mértékben. Valamint azz Appstore fizetős?

2012. dec. 6. 22:49
 1/5 anonim ***** válasza:
56%
ilyen igények mellett te a legkevésbé sem használnád ki az Iphone 4s-t...
2012. dec. 6. 22:53
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem pont az használja ki az iphonet, akinek ezek a funkciók tökéletesen stabilan kellenek. Az appstoreben van fizetős meg ingyenes cucc is, általában a fizetős programok olcsóbbak mint androidnál. Zenére iphone 4s-nél jobbat sehol nem kapsz, az 5-ös hangzásban nem olyan jó már.
2012. dec. 6. 23:04
 3/5 anonim ***** válasza:
34%

"Valami igazán jó kéne"

Hát... na mindegy...

Azért szerintem nézz meg egy Xperia T-t. Mindenben jobb mint az iPhone 4S.

2012. dec. 6. 23:05
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha még rádobsz 4000 ft-t, már ötöst is kapsz, igaz előfizetéssel, 5400 forintos havidíjjal. Szerintem gondolkodj el ezen is. Amúgy a 4s még mindig nagyon jó telefon, szóval ha nem akarsz előfizetést vagy hűségidőt, jó választás lehet. Az iphone 5 függetlenül amúgy 210 000 ft az apple.hu -n
2012. dec. 7. 14:22
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha csak ezekre használnád, akkor szerintem elég lenne egy sima iphone 4 is.Szerintem...
2012. dec. 13. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!