Sony xperia Sola vagy Xperia P?
Persze, hogy upgrade-elhető ICS-re sőt a JellyBean-t is megkapja.
Egyébként a P-t válaszd. Jobb kamera, szebb kijelző. A Sola is nagyon jó telefon de ha már lehet P akkor P. Egyébként a Flotaing Touch-nak szerintem nincs sok értelme mivel ahogy elnéztem videókban kb 2mm-re volt a keze a kijelzőtől akkor meg már inkább a kijelzőt is érintem...
Letöltöd a Sony oldaláról a PC Companion-t vagy az Update Service nevű programod. USB-vel csatlakoztatod a telefonod a gépedhez majd elindítod valamelyik programot, az felismeri a telefont és ellenőrzi, hogy van-e elérhető frissítés. Miután megtalálta rámész arra, hogy frissítés és onnantól kezdve azt csinálod amit a képeken mutat neked a program.
A JellyBean pedig a 4.1-es Android. Ez a legújabb előtti Android változat, de a legújabb a 4.2 még csak Galaxy Nexus-ra és Nexus 4-re érhető el hivatalosan. Ebben a verzióban (4.1) került bevezetésre a Project Butter ami a rendszer "smooth"-ságát hivatott biztosítani szóval hogy minél folyamatosabb legyen az egész, egy kis lagg se legyen, és elég jól végzi a dolgát. Az Xperia Sola hivatalosan nem kapja meg a JellyBean-t de persze ezt Custom ROM-okkal meg lehet oldani... Mindenféleképpen a P-t vedd.
Nem P-m van, csak értek a telefonokhoz :D (Top 10-ben vagyok toplistán)
Egyébként nekem Xperia S-em van.
Az xperia p minden téren jobb: több RAM, jobb kamera, alumínium ház, sokkal fényesebb kijelző, lesz rá jelly bean.
Valójában mind a két telefon jó, de a p az egy kategóriával feljebb van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!