Mikor megy lejjebb a Sony Xperia T ára?
Figyelt kérdés
Telóvásárlás előtt állok, az xperia S, és az xperia T között gondolkodtam, de nem tudok dönteni. Ahogy nézegettem a specifikációkat, a T a kicsivel jobb kamerán, és a kicsivel nagyobb kijelzőn kívül szinte alig jobb mint az S. Megéri azt a plusz 25 ezer forintot? Nekem személy szerint formailag is jobban tetszik a T, de jelenleg nem tudom jobban megéri-e mint az S. Szóval szerintetek mikorra várható, hogy lejjebb megy a T ára? Januárig mennyit fog lemenni? Ha nem sokat, akkor szerintem marad az S.2012. dec. 5. 22:31
1/3 anonim válasza:
Jó döntés a Sony. hát nem tudom szerintem megéri még várni hátha lesz valami karácsonyi akció.De januárba nem hiszem hogy jelentősen olcsóbb lenne bár nem kizárt.
szerintem nem ér annyit a felár S-nek jobb az ár érték aránya, bár ez teljesen egyén függő.
2/3 anonim válasza:
Nekem Xperia S-em van és teljesen megvagyok vele elégedve :)
Egyébként pedig hatalmas különbség van a két telefon között mivel gondolom azt nem olvastad hozzá a specifikációknál, hogy a T-ben Snapdragon S4-es proci van ami felér egy SGS3-ban lévő Arm Cortex-A9 teljesítményével és kevesebbet is fogyaszt mivel "csak" két magos nem négy.
Én Augusztusban gondolkodtam azon, hogy megvárjam-e a T-t de nekem külsőre nem igazán tetszik. Nem rossz de az S jobban megfog. Semelyikkel sem jársz rosszul :)
3/3 anonim válasza:
Mind a kettő nagyon jó a kategóriájában, és a t és az s között jelentős különbség van, ahogy az előző leírta. Vedd a t-t, ha fontos a játék, és még legalább 2 évig nem akarsz olyan játékot, ami akadna rajta, az s-t meg akkor vedd, ha az ár is fontos. Játék téren azért az s is jó lesz olyan 1, 1,5 évig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!