Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Sony Ericsson W395-höz honnan...

Sony Ericsson W395-höz honnan tudnék letölteni Update Service programot?

Figyelt kérdés

SE W395 szoftverét szeretném frisíteni.

Lehetőleg olyan linket kérek, ami a programra mutat, és használható a fent nevezett készülékhez.

2009. aug. 19. 17:36
 1/6 anonim ***** válasza:
Rajta van a CD-n amít kaptál vagy Sonyericsson.com ha nem találod adok pontos linket
2009. aug. 19. 18:02
 2/6 A kérdező kommentje:

Nem adtak hozzá CD-t, a sonyericsson.com-on viszont ehhez a konstrukcióhoz nincs Update Service.

Jelenleg W580i-hez való US-t szedek le.

A linket megköszönném.

2009. aug. 19. 18:27
 3/6 anonim ***** válasza:

[link]

Parancsolj.Ha jó akkor légyszíves nyomj nekem egy hasznost

2009. aug. 19. 18:34
 4/6 A kérdező kommentje:
Nézd meg légy szives a linket, mert én ezt az üzentet kaptam utána: "Ez a szoftver nem elérhető a W395 termékhez."
2009. aug. 19. 19:14
 5/6 anonim ***** válasza:
Ezek szerint túl új a készülék-->a legelső kiadáson is a jelenlegi fegfrissebb soft van-->nincs értelme kifejleszteni hozzá.-->ha lesz akkor küldöm a linket.+megkérdezem 1-2 fórumon holnap írok a végeredményről. :-D
2009. aug. 19. 22:00
 6/6 A kérdező kommentje:
Rendben. Egyik ismerősömnek van ilyen telefonja, ő panaszkodott a telóra, ezért gondoltam a szoftverfrissítésre.
2009. aug. 21. 08:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!