A Samsung Galaxy S3-on fellehet lépni a 0. facebook-ra? :D
hát nekem8 xD
Igen, sajnálom minden hónapban feltölteni ezerrel, hogy tudjak netezni, minek tölteném fel ha van ingyenes face, + wifim ?! Mind1, akkor is megoldom ezt az ingyenes facebook-ot:DD. Minden okostelefonon lehet normálisan 0.facezni, akkor nehogy már ezen ne lehessen:).
-.- nem érted kedves kérdező...
Ha fellépsz 0.facebook.com-ra, az nem kerül pénzbe, de más alkalmazás elkezd szinkronizálni, és az nemkicsit szívja az egyenleget, akár akarod, akár nem. Amúgy 500 ft 100MB net, és azon élvezhetőbb, mert vannak képek, teljesebb minden, stb...
de, nagyon jól értettem.
én csak annyit kérdeztem hogy megy-e rajta a 0.facebook mert hallottam hogy nem mindegyik okostelefonon lehet. azért nem érdekel a net 500forint meg xxforintért mert ha van wifi a telómban meg itthon is ami ingyen van, akkor minek ?! most csak a fb miatt nem fogok 500forintokat fizetni, annyi fbzés miatt amíg nem vagyok itthon. xd
de köszi a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!