Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Jó telefon a Vodafone Smart II?

Jó telefon a Vodafone Smart II?

Figyelt kérdés

2012. dec. 4. 21:18
 1/9 _Jessy_ ***** válasza:

Teszt:

[link]

Gyártó:

[link]

2012. dec. 4. 21:36
 2/9 _Jessy_ ***** válasza:
Azaz a gyártó könnyen lehet, hogy az Alcatel. Ezt a TCL-es dolgot egy másik oldalon találtam.
2012. dec. 4. 21:39
 3/9 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2012. dec. 4. 21:44
 4/9 anonim ***** válasza:

Határozottan nem!

Nekem pont ez van!A második updatel lett teljesen magyar nyelvű a telefon!De valakinek fel se megy a hivatalos frissítés!Az elején az állapotsáv állandóan befagyott az elején!

A zene néha beszagatt!Max hangerőn is rohadt halk a telefon!Szótárat még mindig nem lehet kikapcsolni ami elég idegesítő mikor gyorsan gépel az ember és észre se veszi hogy kijavított valami hülyeségre!Ha valakit hívok vagy hív és felveszi vagy felveszem kell várni 2 másodpercet mert vagy recseg a vonal vagy nem haljuk egymást!

2012. dec. 4. 21:47
 5/9 A kérdező kommentje:
hát akkor nem tudom mit csináljak..
2012. dec. 4. 22:01
 6/9 anonim ***** válasza:
Tesztek dicsérik a telefont!Inkább fórum hozzászólásokat nézz akiknek van ezzel a kacattal élményük!
2012. dec. 4. 22:54
 7/9 anonim válasza:
nekem ilyenem van és tökéletes telefon
2012. dec. 16. 16:18
 8/9 aspikami ***** válasza:
Nekem is ez van és semmi gondom nincs vele.Amúgy a halkságot 1 segédprogrammal meglehet oldani (Volume+)
2012. dec. 17. 14:11
 9/9 anonim válasza:

nekem ilyen van...

ha felveszem a telefont, tényleg kell 1-2 mp várni, mert addig nem hallod.

a legbosszantóbb az, hogy állandóan újraindul az enyém, számtalanszor volt szervizbe, semmit se csinálnak vele. nagyon megbántam, hogy megvettem... nagyon szabadulnék tőle...

2012. dec. 18. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!